Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznál telefonos értékesítő...

Dolgoznál telefonos értékesítőnek?

Figyelt kérdés
Indokold meg légyszíves!
2013. jan. 6. 20:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnálom én is az ilyen embereket akikre több tízezres dolgot rásózni!
2013. jan. 6. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem ezt a munkát igazán lelkiismeretes emberek nem tudják hatékonyan végezni... mármint a legtöbb helyen sz*r dolgot kell értékesíteni. ahol én voltam, az egy nagy kalap kaki volt, jórészt ingyen is hozzáférhető dolgot kellett tukmálnom tök sok pénzért... tehát: ha te magad sem hiszed el, nem hiszel benne, akkor hogyan tudnál hiteles lenni?!
2013. jan. 6. 21:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem lenne más lehetőségem csinálnám(újra).Még akkor is ha nagyon keveset sikerül eladni/keresni vele az pont annyival több mint a semmi és ha jól használod fel azt a keveset abból már tudod magadat fejleszteni, mondjuk nyelvtanfolyammal, vagy bármivel.A tapasztalataim olyan 1 évet dolgoztam a telefonos businessben.Csináltam közvélemény kutatást is, meg értékesítettem is(diák melók voltak).Érdekes hogy volt olyan kollégám aki szerette is, és baromira jó is volt benne, de szerintem sem éppen szívderítő hogy hallgatod, hogy nincs pénzem, meg akarok halni satöbbi dumákat.Ami előnye hogy a kommunikációs készséged valóban javul, nem kis mértékben, valamint bele tudtam írni az önéletrajzomba, így tudtam pályázni jobb melóhelyekre is.Jelenleg még egyetemista vagyok, most egy sokkal nyugisabb helyen dolgozom, de hozzáteszem ez nem lenne így ha előtte nem szenvedtem volna végig azt a melóhelyet, valamint a páromat is ott ismertem meg, ő szintén dobbantott onnan.
2013. jan. 6. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Ennél is vannak sokkal gázabb szarabb melók az országban.Mentalítás kérdése a call centeres munka. Ha eladható szolgáltatásról van szó akkor jól jár az ember főleg ahol használható adatbázist is adnak. Sok helyen 6 órában többet keres az ember mint más 12 órában. Aki ügyes 100körül is kap.Ha tudom hogy jó a termék szolgáltatás tuti fogok aratni, ezért nézem meg hova jelentkezem mindig.Lehetőleg nagy múltú vállalat/zepter kizárva/legyen kedvező szolgáltatásokkal, amiről tudom hogy én is igényelném.Mert kedvező a díjfizetés tetszik ár érték arány megfelelő.Egész nap cseveg az ember ül a seggén s ha ügyes 120körül is hazavisz.Inkább egy ilyen helyen mint mondjuk egy gyárban vagy egy kereskedelemben napi 12 óra álló munkát,vagy pultosként meg hasonlók ezek sokkal gázabb munkák sok meló kevés pénzért éhbérért...de kinek a pap kinek a papné.akinek jobban bejön a fizikai meló mint az hogy kényelmes irodában üljön s csevegjen még egyszer mondom kellő motiváltsággal 12-150rugót megkeresve az tegyen így.12 órát sz@rásig dolgozzak műszakpótlékokkal mérgező gyári környezetben, vagy bármilyen más álló fizikai munkát max 100 rongyért nincs az a pénz...
2013. okt. 2. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!