Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családban telefonos zaklatás...

Családban telefonos zaklatás van, néha beleköszön de nem fenyeget.!?

Figyelt kérdés

Mit csinálnátok?

-Napközben történik-Feljelentenétek?

-Esetleg elküldenétek a p*csába?

-több mint 70 hívás 4-5 hónap alatt. Ez zaklatás?

2012. júl. 17. 17:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én feljelenteném.
2012. júl. 17. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Ilyen már velem is volt, hogy így szórakoztak. Ha megint keres, és nem szól bele, Te se csinálj semmit, de ne tedd le a telefont, hadd fogyjon a pénze, egy idö után meg fogja unni, ha nem akar magas telefonszámlát. :-)
2012. júl. 17. 17:55
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek.

Feljelentésen azért nem gondolkoztam el nagyon, mert nem bánt szavakkal, és most mit csinálna a rendőrség, ha azzal oda mennék:

'Beszeretnék jelenteni egy zaklatót aki nem fenyeget csak köszön' Lenne egy vicces napjuk=)

Második: Talán ez a legfelnőttebb módszer, a kérdést is azért írtam ki, ki-hogy és miképp reagálna ilyen helyzetre:)

Köszönöm

2012. júl. 17. 18:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Vegyél olyan sűritett levegős kürtöt, amit meccseken is használnak. Ha fixen tudod, hogy ő az, nyomd a fülébe.
2012. júl. 17. 18:07
 5/15 A kérdező kommentje:
: D Olvastam ilyet Hoxán síppal:D Ott éjjeli zaklatásról volt szó:D
2012. júl. 17. 18:16
 6/15 yuda ***** válasza:
Szerintem nem nevetnének ki a rendőrségen. Ez is zaklatásnak minősül, ha folyton köszönget egy ismeretlen. Amúgy megkérdezném helyedben a telefontársaságot. Lenne ötletük, mielőtt rendőrségre fordulsz, ráadásul szerintem rendőrség is hozzájuk küldene először.
2012. júl. 17. 18:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Ők azon kívül, hogy cseréljek számot, mit tudna tanácsolni?
2012. júl. 17. 18:47
 8/15 yuda ***** válasza:

Nem tudom. Ők talán rá tudnak keresni milyen számról hívnak, hiszen övék a vonal... letilthatják,.... vagy nem tudom... de amúgy igen, adhatnak másik számot és probléma megszünt. Miért nem tőlük kérdezed?

Megteheted, hogy most nem nekem válaszolsz vissza, hanem felhívod az ingyenes számukat és rákérdezel.

Lehetnél mondjuk a tettek embere ?! :D

2012. júl. 17. 18:52
 9/15 anonim ***** válasza:

én felvettem egy zaklató stílusát

nem szólt bele, így én is felvettem és nem szóltam bele.

meg olyat csinált, hogy amikor felvettem letette.

erre amikor hívott felvettem és én tettem le, hogy én legyek a gyorsabb :)

aztán nem hívott többet, de én játéknak tekintettem az egészet.

2012. júl. 17. 19:14
 10/15 anonim ***** válasza:
4-5 hónap alatt 70 hívás,ráadásul nappal - nem fog zaklatásnak minősülni.
2012. júl. 17. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!