Családban telefonos zaklatás van, néha beleköszön de nem fenyeget.!?
Mit csinálnátok?
-Napközben történik-Feljelentenétek?
-Esetleg elküldenétek a p*csába?
-több mint 70 hívás 4-5 hónap alatt. Ez zaklatás?
Mennyitől számít annak?
Heti 1szer illetve 2-szer hív.
Nekem is volt egy "titkos hodolom". Neha felhivott, aztan egyszer beleszolt, hogy szopjal le, en meg ravagtam a regi vicc poenjat: Miert? Anyad nem er ra?
Tobbet nem hivott;))))
Hát én is ilyen helyzetben vagyok, a telefonosok, csak egy ingyenes számcserét tudtak javasolni. Megléptem és egyből le is titkosítottam az új számom. Kb 2 hónapig nem hívott, aztán megtudta valahogy az új számom, és megint hív. Pedig már titkos!
Újabban a másik telefonomon is hív, ami nem az én nevemen van, és csak párommal beszélek rajta, mert az kettőnk között ingyenes, mégis megtudta azt a számom is, annak ellenére, hogy senkinek nem adom ki, és nem is az én nevem alatt fut.
Ezt hogy csinálja?? Passz!
És a legidegesítőbb, hogy újabban nem csak simán leteszi, hanem valami őrjítő-fülsüketítő sípolás hallatszik, ami után egy napig cseng a fülem.
Utolsó előtti vagyok:
Olyan telefonom van, de ha nincs szám nem tudom letiltani. Ha meg ismeretlent tiltok, akkor az összes ismeretlent tiltja, ennek meg bátyám nem örülne, mert sokszor ő is ismeretlenről szokott telefonálni, és egyszer már be is szólt nekem, hogy miért nem veszem fel soha? Meg hogy alig tud elérni engem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!