Feljelentsem zaklatásért, vagy hagyjam az illetőt?
Én feljelenteném!!
Kedves első, ha annyira szereti meg minden, akkot miért szakít vele? Szerintem csak kihasználja, mert a lány túl jószívű és eltűrte!!
Sziasztok!
Nos megtörtént...mivel a lányomat folyamatosan zaklatta...járkált utána,és ordított vele az utcán,miközben a lányom boltba ment....hát..én erre odamentem,ahol a srác tartózkodik(egyik itteni haverjánál),és elöször próbáltam vele normálisan beszélni,...de erre ez a kis sza..ázi elkezdett velem úgy beszélni,mint a kutyával...ami azt illeti gondolkodás nélkül úgy pofán vágtam,hogy még én is meglepődtem...megmondtam neki,ha mégegyszer a lányomra mégcsak rá is néz,én kitaposom a belét....az arra járó ismerősök is mellém álltak,megmondták a srácnak,hogy ha rendőrségre kerül az ügy,ők mellém állnak...és azt is megmondták neki,hogy ebben a faluban jó lesz neki viselkedni,mert ráfázik......most csak figyelek,barátok kisérgetik egy darabig a lányomat tisztes távolból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!