Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feljelentsem zaklatásért,...

Druida43 kérdése:

Feljelentsem zaklatásért, vagy hagyjam az illetőt?

Figyelt kérdés
Lányom pár hónapja szakított a barátjával(aki már nem egyszer vette hülyére,hol szakított vele,hol kibékült vele,ezt a lányom megunta,mondta neki,ha mégegyszer elküldi,akkor az lesz az utolsó...hát az megtörtént)Nos a srác(19 éves,a lányom 17)azóta zaklatja,nemrég az iskolához ment ki a srác,részegen,a lányomnak kiabált,elmondta mindenfélének,szóltak az osztálytársai a lányomnak,és segítettek neki,hogy kitudjon menni a suliból(a sulija egy közeli városban van),úgy,hogy a srác ne lássa..Mi egy kis faluban élünk,a srác Romániából jött ide tanulni,és itt is focizik,most leköltözik ebbe a faluba egy haverjához,és eddig kétszer üvöltözött a lányommal az utcán,és le is köpte,sőt az öklét is ráemelte,a lány elszaladt,utánna kiabált,hogy szájba lesz rúgva,meg egyebek...a lány fél egyedül elmenni itthonról.Én meg azért nem merek szólni a srácnak,mert ismerem magam...ha visszapofázik a gyerek,vagy dumál nekem,akkor neki megyek,és nagyon megverem...akkor meg én megyek a sittre...most ha meg feljelentem,akkor meg retteghetek,hogy leszúrja a lányomat...most mit csináljak???

2012. jún. 17. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
a fiú azért ilyen, mert fáj neki, hogy a lány elutasítja. segíteni kell ennek a feldolgozásában és akkor megnyugszik. ennyi. csak beszélni kell vele. csendben, jóindulattal.
2012. jún. 17. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Nincs egy kétajtós szekrény ismerősötök, aki befenyíthetné a fiút? Beszélhetsz az edzőjével is, ha másképp nem megy, hogy leállítsátok.
2012. jún. 17. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Én feljelenteném!!

Kedves első, ha annyira szereti meg minden, akkot miért szakít vele? Szerintem csak kihasználja, mert a lány túl jószívű és eltűrte!!

2012. jún. 17. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
nyugodtan fenyegesd meg a srácot, ha minden ilyen viselkedéasért kap egy kézkicsavarást (az még nem büntetendő kategória) vagy egy gyomron vágást (nem mutatja ki látlelet), akkor le fog állni igen hamar.
2012. jún. 18. 04:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nos megtörtént...mivel a lányomat folyamatosan zaklatta...járkált utána,és ordított vele az utcán,miközben a lányom boltba ment....hát..én erre odamentem,ahol a srác tartózkodik(egyik itteni haverjánál),és elöször próbáltam vele normálisan beszélni,...de erre ez a kis sza..ázi elkezdett velem úgy beszélni,mint a kutyával...ami azt illeti gondolkodás nélkül úgy pofán vágtam,hogy még én is meglepődtem...megmondtam neki,ha mégegyszer a lányomra mégcsak rá is néz,én kitaposom a belét....az arra járó ismerősök is mellém álltak,megmondták a srácnak,hogy ha rendőrségre kerül az ügy,ők mellém állnak...és azt is megmondták neki,hogy ebben a faluban jó lesz neki viselkedni,mert ráfázik......most csak figyelek,barátok kisérgetik egy darabig a lányomat tisztes távolból...

2012. jún. 21. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
jól tetted, belevaló ember vagy :)
2012. jún. 23. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!