Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Beperelhetem a Terézvárosi...

Beperelhetem a Terézvárosi önkormányzatot jogtalan zaklatásért?

Figyelt kérdés

Nem hagynak békén egy parkolási bírsággal, holott az autót már fél éve eladtam. Annál többet nem tudtam tenni, mint lefénymásoltattam az adásvételit, de persze az nem elég. Elképzelni nem tudom mit akarnak, de szörnyen bosszantó, hogy nem képesek felfogni, hogy nem az enyém az autó és akkot sem volt amikor az említett tilosban parkolás történt.

Lassan több ezer forintomba van a velük való levelezés, a fénymásolás stb..

2012. ápr. 6. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen beadhatod bíroságra az ügyet.

Én egy ki nem fizetett autópályadíjjal jártam pont ugyanígy.

Ismerős a dolog...

Ők azért nem jelentenek föl mert tudják hogy bukják az ügyet. arra játszanak mikor adod föl mert már nem birod idegileg. Fenyegesd meg őket a bírosággal és hogy minden papír a kezedben van . és hogy továbbá kártérítésér bepereled őket orvosi leleted van hogy egészségedet veszélyezteti az ideg amit el kell viselned a zaklatásuk miatt. :) Figyeld meg majd hőbörögnek egy sort és az életbe nem keresnek. az eredetit példányt ki ne add a kezedből semmiféle kép.. Mert majd azzal jönnek hogy eredeti példány kell..

Az önkormányzatról jönni fogy vagy már jött is egy illetékfizetési csekk az ha megvan fénymásold le. Ha nincs kérj erről egy igazolást. Azt is küld el a csögöknek!

Személy szerint én ezzel az egész parkolási dolgot egy etikátlan rablásnak tartom. Semmilyen szolgáltatásért való pénzszerzés. Ennyi erővel aki a boltba megy attól is lehetne pénzt szedni vagy aki leül egy padra a téren.

Remélem sikerül az ügyet mihamarabb lerendezned.

2012. ápr. 7. 18:13
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2012. ápr. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!