Dolgoznál telefonos értékesítőnek?
Másfél hónapig bírtam, pedig piackutató voltam...
Mindig rosszkedvű voltam, annyira nyomasztott a mások baja, amit megosztottak velem... Igaz nálunk egy hívás minimum fél óra volt (eddig tartott a kérdőív, ha nem tértünk el a tárgytól és a hívott fél tudta a kérdéseimre a választ)
Már kerültem olyan anyagi helyzetbe, hogy mentem volna újra (de akkor nem vettek fel), de szívesebben vállalnék el bármilyen kétkezi munkát, mint ezt.
26/L
áááh, az előbb írtam, de kitörölték.
én ilyen helyen dolgozom, nagyon jó a közösség, normális terméket kell értékesíteni, a főnökök is korrektek, nem a fejünkön pattognak egész nap.
a párom egy multinál van magas beosztásban, de ott meg olyan a hangulat, mintha egy siralomházban lenne.
önző, törtető puffancs kollégák, mindenki hűvös, távolságtartó, nincs haverkodás, nincs közös program.
vannak, akiknek bejön ez a fajta munka, van aki alkalmatlan rá.
vannak rossz cégek, ahol gyatra az adatbázis, a termék egy hitvány vacak, amire senkinek semmi szüksége.
nálunk olyan terméket kell értékesíteni, amire az embereknek jórészt szükségük van, és hasznos. de ha nemet mondanak, az sem tragédia.
szóval nem kell rögtön lenézni mindenkit, aki call centerben dolgozik. ez is munka, ezzel is lehet pénzt keresni.
sztem egy BKV ellenőr napja fényévekkel rosszabb mint bármelyik call centeresé :) max akkor nem, ha nagyon perverz :)
a kérdezőnek azt javaslom, h próbálja meg. ha másnak nem, tapasztalatnak jó lesz.
a cég honlapja szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!