Terhesen találhatok munkát?
vagy lehetetlen, és ha még is bemennék pár helyre megpróbálnám? Szóljak róla hogy terhes vagyok? Nem arról van szó hogy eddig nem dolgoztam, csak külföldön és ott nem bejelentett munkám volt. Orvoshoz csak szintén itthon tudok járni, ezért haza jöttem. Egyre inkább úgy néz ki hogy egyedül kell helyt állnom mindenben, "apuka" egyre inkább megfutamodik.Tervezett baba volt és minden oké volt köztünk már rég óta, nem pár hónapos kapcsolatba vállaltam
gyereket, de így alakul sajnos. 16 hetes vagyok, viszont pénzre szükségem van. Az egyetlen reményem hogy tudok még találni valami munkát. És ilyen mivan? Szólhatok az "apának" hogy pénzre van szükségem? hova fordulhatok? Még szerencsére van egy kis félre tett pénzem, de sokáig nem tudom húzni. Nagyon tanácstalan vagyok.
A jelenlegi munkahelyemen az üzemorvos terhességi tesztet csináltatott velem. Meg az előzőn is. Így próbálják kivédeni, hogy valami "megátalkodott" várandós nő kerüljön hozzájuk, mert tudják, hogy abból sok kiadás lesz, kevés haszonnal. Sajnos ilyen a világ. :(
Apukát rugdossad, hogy szépen segítsen, ne nyugodj bele a helyzetbe!!
Esetleg Vatera vagy ilyesmi kisebb válallkozás? Abból addig is tudnál keresni valamit, amíg nem találsz fix bevételi forrást.
Terhes nőt sehova nem vesznek fel, mert:
- védi a törvény, nem lehet kirúgni
- rengeteget megy szabadságra már szülés előtt is (orvoshoz, rosszulét, stb...)
- aztán ugye elmegy GYESre is, ami után vissza kell venni...
semmi, ez nem a fejlett nyugati világ, ahol nem számít, hogy terhes vagy, mivel ott nem mész 3 év szabira
16 hetesen meg látszik is, hogy terhes vagy, szóval még határozott idejűre sem vesznek fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!