A párotok szexinek lát terhesen? Ugyanúgy kíván, mint
korábban?
Figyelt kérdés
mi kevesebbet szexelünk, bár ez azért is van, mert korábban el voltam tiltva. Kisebb lett az én libidóm is, de a párom is másképp néz rám, mióta egyértelmű a pocak. A fenekem imádja, a cicim imádja, de a hasamat szex közben inkább takarom, fent marad vmi. A pocimat is imádja, de csak a babával azonosítja.
Nálunk nincs ilyen probléma...sőt! Le se lehet verni rólam...
2012. dec. 29. 19:45
2/10 anonim válasza:
egyébként 30 hetes kismama vagyok...:) szóval van már pocak rendesen :)
2012. dec. 29. 19:46
3/10 anonim válasza:
Azt mondja,hogy neki így tetszem a legjobban.Imádja a fenekem,a combom, a mellem. Felszedtem egy kis plusz súlyt,de így is szexisnek lát a pocakommal együtt.
Pedig már elég nagy :D
37+5 hkm
2012. dec. 29. 19:50
4/10 anonim válasza:
igen, ugyanúgy kívánt, nem volt gond.
2012. dec. 29. 20:20
5/10 anonim válasza:
Most akartam ki irni egy hasonló kérdést.nálunk is pont igy van,el voltunk egy idöre tiltva,30hkm vagyok,20.hét óta ujra szeretkezhetünk,ez a 10hét alatt 3szor voltunk együtt,és az utolsó után azt mondta ö nem szeretne szeretkezni velem még a baba pocakomban van mert érezte szex közbe h mozog a baba és neki ez nagyon ijesztö volt.azt állitja h szexi vagyok,meg nagyon aranyos meg kedves különben,de ö nem tud velem együtt lenni :(
2012. dec. 29. 20:59
6/10 anonim válasza:
Engem is ugyan úgy kíván (nem értem hogy lehet amúgy, mert hatalmas a pocakom). Nekünk a második baba, az elsőnél nem akart szeretkezni velem sem a férjem, mert furának tartotta ő is, hogy ott a baba. Most már edzettebb, nem zavartatja magát, sőőőt :)
2012. dec. 29. 21:08
7/10 anonim válasza:
Az én párom sajnos nem lát szexinek, amióta elkezdett kerekedni a pocakom (2. babánk, úgyhogy már elég hamar), nem voltunk együtt. :-( Az első terhességnél is hasonló volt a szitu, bár akkor havonta 1x azért együtt voltunk, de akkor is legtöbbször én kezdeményeztem. De nagyon sokx visszautasított (nekem többre lett volna igényem), és ez bennem maradt rossz érzésként...így a 2. terhességnél már nem is próbálkozok.. :-S Még csak 24 hetes vagyok, sok van még hátra, de már nem agyalok rajta, megszoktam. A pocim zavarja, amint letelt szülés után a 6 hét, egybőll kezdeményezett, és ugyanolyan rendszerességgel, mint terhesség előtt...pedig én akkor nem éreztem magam vmi szexinek. Most is a hasam zavarja és a tudat, hogy egy baba van bennem, mert amúgy csinos maradtam, nem híztam eddig sokat...de mégsem kíván. :-(
2012. dec. 30. 10:28
8/10 anonim válasza:
Engem is úgyanúgy kíván, teljesen rám van kattanva. A mi babánk, a mi pocakunk, nem tartja visszataszítónak vagy valami. Én sem híztam sokat, de a melleim és a pocakom nagyon nagy és nagyon tetszik neki így is! :) Sajnos egy ideig volt hüvelyfertőzésem és nem tudtunk együtt lenni, de most már megint összebújunk. Igaz, kicsit meg kell dolgozni érte, mert így 38 hetesen már nem vagyok valami mozgékony. :D :P
2012. dec. 30. 13:56
9/10 anonim válasza:
jajj nagyon jót mulattam rajtatok válaszolók,olyan aranyosan fogalmaztátok meg a válaszokat :))
én ugyan még csak 21 vagyok és nem is tervezzük még hogy a közeljövőben babát akarnánk a barátommal,de érdekelt a véleménye és megkérdeztem,hogy mit gondol a terhesség alatti szexről. azt mondta hogy ő így látatlanban viszolyog tőle,hiszen egy baba van a kismamában ilyenkor,és az olyan fura neki. :) bár így belegondolva nekem is fura lenne hogy érezném hogy ott mozog a kicsi a pocakban miközben szeretkezünk :o :)
remélem megoldódik a gondotok,tudom nem volt nagy segítség ez a komment,de na :D
2013. jan. 2. 16:26
10/10 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet. Első baba, mindkettőnknek új ez a helyzet hogy terhesség meg szex, meg terhesen szex... Még jobban kívánjuk mint előtte,pedig előtte sem voltunk semmik. 😃Imádja a kerekedő formáimat,gyönyörűnek lát, nem zavarja a plusz súly sem,azt mondja hogy sugárzok mióta terhes vagyok. Ezáltal én is sokkal nőiesebbnek érzem magam. Észrevettük hogy érzékenyebb vagyok,hamarabb viszont intenzívebben megyek el, szűkebb is lettem. De max-on dübörgünk és imádjuk a terhes szexet ! 😜 24 hkm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!