Ha megáll a baba szive, ugyanúgy feszül/görcsöl tovább a hasam?
Figyelt kérdés
9 hetes leszek...2012. szept. 27. 06:48
1/2 anonim válasza:
ha missed ab-ra gonolsz, marmint hogy sajnos elhal pici, akkor sajnos igen. Nekem tavaly volt, 11 hetesen, nagyon kesore vettuk eszre, epp abbol kifolyolag, hogy semmi jele nincs. Ezt csak a doki tudja megmondani, ultrahanggal, vagy ha neked elkezd mar kilokodni, az verzessel es eros fajdalommal jar( van akinek lazzal). Javaslom a magne b6-ot, folsavat es terhes vitaminokat szedd rendesen, pihenj sokat, ne igazan gyalogolj, es probalj nyugodt maradni. csak zuhanyozz, es ne furodj meleg vizben, aludj sokat, es beszelj a babahoz! Nekunk most jon a kicsi, 7 hetes vagyok, szinten nagyon izgulok, de az orvos javasolta hogy beszeljek hozza, simogassam gyakran a pocakomat, a baban ugyan nem segit, de fontos hogy en ne stresszeljek rajta, es valoban segit. Megnyugtat. Es ez nagyon fontos, hogy te is nyugott maradj, mert azt erzi a baba!Sok sikert! Es kitartast:) Drrukkolok neked!
2/2 anonim válasza:
Én is nagyon tartottam ettől :/ Ezért vettem egy magzati szívhangfigyelőt, és azóta ha nyugtalan vagyok mindig meghallgatom a csöppet. Nekem nagyon bejött, azóta nyugodt vagyok és a babának se árt az idegeskedés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!