Terhesen lehet bajom attól hogy herpeszem lett?
Nemi herpesz?
Az csak nemi úton terjed, számon kérném a páromat.
És sürgősen doki, mert úgy tudom a nemi herpesz árthat a babának. A szájon levő nem.
Igazából azért gondoltam hogy herpesz mert olyan pici hólyag szerűnek tűnt és hasonló érzés volt...de 2-3 nap alatt elmúlt és nem kentem semmivel..lehet hogy nem az volt..de most kell mennem majd dokihoz és megkérdezem tőle.
Köszi azért a segítséget!
A páromnak semmi nem jött ki...vagy neki nem is fog?
A férfiak sokszor megússzák tünetek nélkül...
A helyedben azért én megbizonyosodnék róla, hogy tényleg herpesz volt mielőtt leharapom a párom fejét:-)
Nekem a doki azt mondta, a nemi herpesz árthat a babának.
Nekem egyszer kijött valami hólyag a punimon, és elmentem a dokihoz, hogy herpeszem van. Nézegette, nézgette, és azt mondta, hogy ez nem herpesz. Azt mondta, hogy az annyira fáj, hogy le sem tudnék ülni, és kizárólag nemi úton terjed. Tehát igen, a párodnak is kéne fájnia, és ha ennyi idő alatt elmúlt magától és nem ordítottál a fájdalomtól, akkor nem nemi herpesz volt.
Szerintem keress rá a neten, vannak fent képek is.
Ja, és nekem egy óriási pattanásom volt, de a doki is csak hosszas nézegetés után jött rá. Azt mondta, csináltassak egy cukortesztet, mert ez nem normális dolog, hogy itt van pattanásom.
Terhesen meg eleve lehet baj a cukorral, szóval én biztos megnézetném a helyedben. A védőnő ingyen megcsinálja, elvileg trimeszterenként kell is egy, de szerintem ha megkéred rá csinál egyet soron kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!