Mire kell vigyáznom? Adnátok tanácsokat? Titeket már ért terhesen baleset?
Ha a babát baj érte akkor vérzel elég erösen. A babát nem tudja baj érni, mert be van burkolva rendesen, a placenta viszont elkezdhet leválni, de ezek mind vérzéssel járnak.
Vigyázz magadra. Pl ne állj székre. ès ha ilyen balesetes vagy akkor minden lépésednél figyelj oda.
Barátnömnek 4 vetélése volt, mire egy végre megtapadt és problémamentes terhesség alatt a 8-ik hónapban leesett fenékkel egy csinga lépcsön végig. Semmi bajuk nem lett. vagy is a lánynak lila foltjai de a babának semmi.
Én háromszor estem el az első trimeszterben, egyensúlyproblémáim lettek a terhességgel:)
Én arra figyeltem, hogy ne telibe essek a hasamra, mindig összegömbölyödtem, amikor éreztem, hogy esem el.
HA elesel, utána feküdj le pihenni, és ha görcs vagy vérzés lép fel, akkor irány azonnal a doki. HA csak aggódsz, de nincs tüneted, akkor is irány a doki, nézzen rád inkább feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!