Milyen tanácsokat kaptatok mellső falon, mélyen tapadó méhlepény esetén?
Figyelt kérdés
Eléri a belső méhszájat, de nincs rajta egyáltalán. A dokim semmit nem mondott, csak azt, hogy ez majd változik. A védőnőm viszont megijesztett; mindenféle tilalmat rótt ki rám.2011. nov. 18. 19:28
1/6 anonim válasza:
Egyenlőre sok pihenés és a nap nagy részében víszintesen kéne lenned. Ne emelj semmi nehezet. Ha a terhesség első felében v felezőrészén vagy, akkor pár hét múlva jobb lesz, mert a placenta a méh növekedésével feljebb kerülhet.
2/6 anonim válasza:
Nekem hátsó falon tapadó, de nekem is mélyen van. Most mentem el a héten orvoshoz (nincs fogadott dokim, és most fájdogált a hasam és a derekam), nem is dolgozhatok már, ágynyugalomra intett. Logikusan gondolkodva ugye a baba folyamatosan nő, és nem lesz jó, hogy lent nyomja, ezért kell pihenni.
Én is aggódok, de próbálok jó dolgokra gondolni. Pihenek és itthon teszek-veszek apróbb dolgokat, meg nekiálltam a falra papírdíszeket készíteni és nézegetem a babaholmikat a neten.
Boldog Babavárást!
23h kismama
3/6 anonim válasza:
erről én nem is tudtam hogy ez problémát jelent. Nekem az első két terhességem során volt az a papírra írva hogy mellső falon mélyen tapad, de egy árva szót sem szólt róla sem a doki, sem a védőnő egyik terhesség alatt sem. Most a 3.-at várom januárra, de csak annyi volt a lepény helyzeténél, hogy mellső falon. Most viszont pihennem kellene, de teljesen más okból kifolyólag. Azt még elfelejtettem írni, hogy a mélyen tapadó méhlepény mellett nem pihentem abszolút, sőt bicikliztem, lépcsőztem, az elsőt a kiírt időpont előtt 2 nappal szültem, a másodikat pedig 11 nap túlhordással
4/6 anonim válasza:
Az elsőnél nekem is ez volt, nem mondtak semmit csak megkérdezte a szonográfus, hogy nem véreztem-e. Mondtam, hogy nem és ezzel ennyi. 18.hetin már nem volt mélyen.
5/6 anonim válasza:
Az, h mélyen tapad oké, de ha eléri a belső méhszályat, akkor már egy kicsit vészes. Valószínűleg a tiétek nem érte el.
6/6 anonim válasza:
Az,hogy ha eléri a méhszájat nem gáz.Az a gáz,hogy ha fedi,és netalántán még vérzés is jelentkezik.Akkor császár a vége.Úgyhogy nyugodj meg!Gondolom mondták,hogy pihenj sokat,no sex...stb.Nekem is ugyan ez a helyzet,ne izgulj nem lesz semmi baj!!!Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!