Mikor kell orvoshoz menni? Tanácsokat kérnék!
Tegnap teszteltem pozitívat, mára nem vártam. Ma már erősebb is lett az a csíkocska a reggeli tesztnél. Mikor menjek orvoshoz? Valaki azt mondja, hogy azonnal, van aki azt mondja (köztük egy védőnő) hogy nem kell sietni, mert elég akor menni, ha már látszik valami, stb stb. Nálatok hogy volt? Mikor mentetek? Van valami plusz információtok?
Nagyonkezdő kismami :)
Én 8-10 hetesen szoktam először menni. (Tehát egy hónappal a + teszt után)
3 gyerekes
én pedig pont azt mondom, hogy ha nem akarsz még hetekig stresszelni, akkor várj még 2 hetet, hogy legyen már szívhang is, ne azt mondja a doki ,hogy nem lát még semmit, menj vissza 1-2 hét múlva. Tehát ráérsz 6 hetesen menni, most 4 hetes vagy, az utolsó mensi első napjától számolják.
Gratulálok!
Első vagyok,
én mindig menetem az elején, pont attól nyugodtam meg, de megértem ha valaki szeret várni. Meg nálunk időpont kell UH-ra(dokinál nincs), így az is jelent min. 1 hét várakozást, én kb öt hetesen szoktam észrevenni a terhességet, mert olyan a ciklusom.
Szia! Én a 7 héten mentem el az orvoshoz. De kb ez az oprtimális idő, ha később mész, addig nem hiszem h kibírod :) ha előbb, az még túl korán van!
Ne félj, én is ugyanúgy amikor csinálta a hüvelyi uh-t, megkérdeztem, h nem lesz semmi baja sem a kicsinek?
Semmi baja nem lesz.
Csinálni fognak első körben rákszűrést, hüvelyi uh-t.
De egyik sem árt a kicsinek.
A rákszűrés után természtes reakció, ha kicsit vérzel, az normális, nem kell tőle megijedned!
Én ugyanilyen "parás" voltam :O)
szóval nyugi :)
és gratula!
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!