Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell orvoshoz menni?...

Mikor kell orvoshoz menni? Tanácsokat kérnék!

Figyelt kérdés

Tegnap teszteltem pozitívat, mára nem vártam. Ma már erősebb is lett az a csíkocska a reggeli tesztnél. Mikor menjek orvoshoz? Valaki azt mondja, hogy azonnal, van aki azt mondja (köztük egy védőnő) hogy nem kell sietni, mert elég akor menni, ha már látszik valami, stb stb. Nálatok hogy volt? Mikor mentetek? Van valami plusz információtok?

Nagyonkezdő kismami :)

2011. nov. 30. 16:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Továbbra is nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2011. nov. 30. 17:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi 9.én hoztuk össze. Holnap megyek beutalóért a dokihoz meg a kérdéseimmel zaklatom majd. Én már minden vackot összeolvastam.Tiszta ideg vagyok. Mindenki azzal jön,hogy ne éljem bele magam... Te is így vagy? Izgulsz.félsz? Vagy én bolondultam meg?
2011. nov. 30. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Felesleges most rögtön menni, UH-n kb semmi nem látszana még. A petezsák az 5 héten kezd el látszani, de a 6. hét előtt nem érdemes menni, mert onnantól látszik a szívműködés, és ezzel lehet igazolni a terhességet.

Ha nincs panaszod, akkor szerintem várj legalább a betöltött 6. hétig.

2011. nov. 30. 20:12
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát izgulok, nekem senki nem mondja hogy ne éljem bele magam, ezt én teszem hozzá sajnos. "De még nem 100%, reméljük minden rendben lesz." Még a páromon is azt látom, hogy nem is hiszi el, vagyis nem fogta fel, hogy elsőre sikerült.. Én se hiszem el még :)) Kapom én a hideget meleget, mert mindenki jobban tudja hogy kéne élnem.. merthogy még csak 21 vagyok és mindenki okosabb.

Minek kell amúgy a beutaló? Hova mész? Milyen vizsgálat? Én tuti várok még, mert idegbeteg leszek, ha fel-alá küldözgetnek, meg visszahívnak.. legyen csak ott az a baba amikor először megyek. Szép kis karácsonyi ajándék ez :)

2011. nov. 30. 20:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Nincs panaszom hálistennek. A barátaimnak van. Kiakadtak a mai vacsorámon: gabonapehely + csipkebogyólekvár. :D Azt mondják undorító, pedig iszonyat finom volt! :)
2011. nov. 30. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!