Van itt olyan aki nem szereti a munkáját vagy a munkahelyét? Ha igen, mi az oka?
Nekem közel 10 különböző állásom volt, különböző helyeken.
Volt közte pocsék, amit egy hónap után otthagytam, és volt olyan is ami pár évig élvezetes volt, míg át nem alakult a kollektíva, vagy a cég.
A mostani munkám nem rossz, de volt már jobb is, megszakadni nem kell. A kollégák nem a legjobbak, de tapasztalatból tudom és biztosra veszem, hogy egy év alatt cserélődni fognak.
Szerintem soha nem lesz olyan munkahely, ahol mindig jó, mert változnak a körülmények és mi magunk is.
Esetleg ha a szenvedélyünk a hobbink a munkánk, akkor talán.
Sokan külföldre mennek, de ugye ott is dolgozni kell, ugyan úgy vannak kollégák, főnökök és igaz, hogy a pénz az több, de attól, hogy külföldi munka, még nem biztos, hogy nem gyomorgörcsél menne be az ember dolgozni.
utsó: az lehet, de máris jobban tűrtem a megalázást, meg porbatiprást, ha a hónap végén a főnök 180ezret rakott a borítékba, mint ugyanezt 80ér.
szóval bármikor visszamennék a rossz, de jól fizető melóhelyre, ezért pl. külföldön ez mindenképp kompenzálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!