Öngyilkosság befejezni egy büfészakot?
Leginkább azért nem felvételiznék újra, mert a családi béke megér annyit, hogy ezt befejezzem.
Másrészt egy iciripiciri remény van bennem.
Úgy gondolom, hogy ha lediplomáztam, akkor rögtön a diplomámat letagadva vállalok valami betanított melót, és közben levelezőin elvégzek egy jobb szakot, vagy akár OKJ-t vagy bármit.
Tudom, szenteste napján ilyenekkel foglalkozni... De ezzel a gondolattal kelek és fekszem, és most nem gondoltam rá, de a kedves rádiócsatorna eszembe juttatta...
Nem feltétlen tartom rossznak az ügyfélszolgálati munkakört, sőt, biztos változatos meg kreatív is, mert mindig más problémák jönnek elő.
Ellenben nem akarok ezért 3,5 évet lehúzni egyetemen, totál mást tanulni.
Ennyi.
Akkor menj át olyan szakra, amit produktívnak ítélsz.
De hát ezt meg a családi béke miatt nem akarod...
Akkor így jártam... :/
De gürizni nem tudom megéri-e a továbbiakban.
Hol tanulsz?
Veszprém? Győr? BP? ...
Én bölcsészkaron végeztem. Megbántam, mert nem találok a szakmámban munkát, de a jó benne az volt, hogy azt tanultam, amihez kedvem volt.
A környezetmérnöki amúgy nem olyan rossz elhelyezkedés szempontjából. Ha tetszik is a szak, akkor főleg ne hagyd ott.
Valaki írta itt az ügyfélszolgálatos állást, olyat én is nagyon szívesen elfogadnék, de mindig kérnek szakmai tapasztalatot, ami nekem még nincs :(
Már ne is haragudj, de azt írod, hogy szeretsz tanulni és keményen tanulsz is. Akkor mi a jó büdös francért nem mentél egy értelmesebb szakra? Gondolom a pontjaid meglettek volna máshova is.
A munkáról meg annyit, hogy nagyon kevés olyan hely van, ahol nem "betanított" munkát végzel(beleértve a diplomás állásokat is). Az esetek 80%-ban a munkának nem sok köze van a tanultakhoz. Közvetve igen, de közvetlenül nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!