Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor jöttök rá emberek, hogy...

Mikor jöttök rá emberek, hogy rabszolga munkát végeztek a pénzügyi elitnek?

Figyelt kérdés
Illetve abban az esetben, ha rájöttetek erre, mit fogtok csinálni? Elfogadjátok mert azt tanították nektek gyerekkorotoktól kezdve a manipulatív közoktatásban, hogy ez így van jól(tanulsz, dolgozol, meghalsz, és az általad termelt haszon pedig egy már egyébként is dollármilliárdos számláját hizlalja még tovább, miközben a gyermekeid, unokáid hitel felvételére kényszerülnek, hogy ne haljanak éhen)? Vagy tennétek is valamit?
2012. nov. 19. 12:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Miért világosítsalak fel? Megérdemled a nyomorod!"

Miért írsz ki egy értelmetlen kérdést, ha nem tudod utána megmagyarázni, és nem tudsz konkrétumokat említeni akkor, amikor megkérdezzük, hogy szerinted mit kellene tennünk?

És miért hiszed azt, hogy mi nyomorgunk?

"Közgazdász....Jó vicc!"

Én úgy látom, hogy a világ, a háztartások, a cégek és az országok gazdaságai úgy működnek, ahogy azt az egyetemen tanították. Te nem így látod?

2012. nov. 20. 12:10
 22/24 anonim ***** válasza:

Ne siránkozz,hanem tegyél érte,hogy jól élj.

Képezd magad tanulj,nyelveket is.

Menj ki külföldre én is azt fogom tenni egy féléven belül,pedig jól keresek de nekem speciel nem elég én többre vagyok képes.

2012. nov. 20. 12:11
 23/24 anonim válasza:
Én már rájöttem. Amint kitalálok valamit, szólok.
2013. ápr. 9. 11:03
 24/24 anonim válasza:
Én kezdetnek megszüntettem a bankszámlámat. Egy piócával kevesebb.
2013. ápr. 9. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.