Álló László kérdése:
Fallout 3 szeretk titeket kérdezlek. Hogyan kapom el flaket és teszem rá a rabszolga nyakörvet anélkül a "fegyver" nélkül?
Figyelt kérdés
Vagy ha úgy nem hogyan tudnám beszerezni? :S2012. okt. 16. 17:23
1/6 anonim válasza:
Nyakörv nélkül szerintem sehogy. Nem követnek nélküle az emberek, főleg nem követnek utasítást.
Paradise Falls-ban kell elvállalni a rabszolgák leszállítását, ahol megkapod a fegyvert és hozzá a töltényeket.
2/6 A kérdező kommentje:
A melót elvállaltam kaptam egy mesmetron nev fegyvert (vagyis asszem ez a neve) amit szerintem eladtam vagy nemtudom mert nincsen meg :S hol tudnák ujat venni? vagy ha nem akkor hogyan fejezhetem be a feladatot?
2012. okt. 17. 18:17
3/6 anonim válasza:
Régi mentés visszatöltése? Mivel mellékküldetés, ez esetben lehet hogy az úgy marad megoldatlanul.
4/6 anonim válasza:
Ahogy az előző is írta keress egy mentést amikor még meg van a Mansetron más megoldás nem nagyon van.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát...itt csak az a gond hogy azóta úgy 12 szintet fejlődtem,és szerintem egy picit megunnám a falloutot ha újra kéne kezdeni onnan :S
2012. okt. 24. 20:11
6/6 anonim válasza:
Én azóta nem untam meg hogy kijött a játék mivel egy csomó fajta karaktert lehet gyúrni.10-12szer biztos hogy kipörgettem az összes DLC-vel együtt,és 170 óránál egy játékmenet sem igazán volt kevesebb.De elmondhatom azt hogy a Fallout 3-ban senki nem tud nekem újat mondani.pl:még meg sem jelentek hozzá a DLC-k de az összes skill-em 100 volt nem értem be kevesebbel pedig Xbox360-on nyomom nem PC-n utóbbin elveszik a feeling mert sokat lehet csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!