Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért akarnak még többet...

Dopplereffektus kérdése:

Miért akarnak még többet lehúzni rólunk az orvosok?!

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy az orvosok nyavajognak az alacsony fizetések miatt? Miért akarnak még többet, amikor ott van még a hálapénz is nekik? Sokan örülnének ha megkereshetnék annyi munkáért azt a pénzt, amit ők kapnak. Ez mellet még folyton tüntetnek és az országot is elhagyják a mi adóinkból kitanitott orvosok. Mi ez ha nem árulás?!

2012. nov. 5. 12:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére nem vagy orvos, mert ennyi ésszel csak veszélyeztetnéd a betegek testi épségét.
2012. nov. 5. 19:22
 12/29 Flector 67 ***** válasza:
32%
De az vagyok. És kicsit több eszem van, mint Neked.
2012. nov. 5. 19:28
 13/29 anonim ***** válasza:
47%

"Hogy is gondolhattam, hogy én orvosként jobban ismerem a viszonyokat, mint Te"

Persze, orvos... Egyenesen kórházigazgató

Had mondjam el neked, hogy tőlünk legutóbb kerek-perec megkérdezte a nővér a betegfelvételkor, hogy van-e fogadott orvosunk. Mivel nem volt, közölte, hogy ő XY ajánlja, ennyit és ennyit szoktak neki adni. Nem sebészeti, vagy nőgyógyászati osztály volt.

"Mellesleg honnan tudod, hogy a szülei nem gazdagok?"

Mivel a szomszéd faluban laknak és már jóval azelőtt ismertem őket, hogy a gyerekük orvos lett.

Persze ezt egy orvos el se tudja képzelni, hogy valaki ismerheti egy orvos szüleit. Meg fogsz lepődni, még a nagynénjét is ismerem.

2012. nov. 5. 19:40
 14/29 Flector 67 ***** válasza:
43%

Hát, ha ennyire biztos vagy benne, akkor fel kell jelenteni.

Az adócsalást én is mélységesen elítélem.

Mellesleg nem vagyok kórházigazgató. Gyógyszer kutató cégem van.

2012. nov. 5. 19:45
 15/29 anonim ***** válasza:
23%

Mellesleg kedves Flector honnan ismered ennyire jól a magyar viszonyokat, ha nem is itthon élsz?

"Flector 67 válasza:

Azért, mert itt Németországban velük azonosítanak.

A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.

# 3/29 Időpont 04-01 17:55"

Ja, igaz, szégyelled is, hogy magyar vagy:

"Flector 67 válasza:

Hát igen. Ilyen lett az ország. Sok semmirekellő féreg a parlamentben. Életükben nem dolgoztak egy percet se. Ezért is hagytam ott az országot. Szégyellem, hogy magyar vagyok.

A válasz 60%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.

# 1/29 Időpont 04-01 17:49"

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__281..

Talán elevenedbe talált a kérdező:

"az országot is elhagyják a mi adóinkból kitanitott orvosok"

2012. nov. 5. 19:46
 16/29 Flector 67 ***** válasza:
36%
Onnan, hogy 7 éve jöttem ki. 10 évet dolgoztam otthon.
2012. nov. 5. 19:50
 17/29 anonim ***** válasza:
35%

10 évet dolgoztál itthon, 7 éve kint rezidensként?

Mert márciusban még az voltál:

"Flector 67 válasza:

Ez engem is érdekelne, hogy keresel blogolással majdnem annyit, mint én rezidensként?

A válasz 60%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.

# 8/20 Időpont 03-20 09:45"

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..

2012. nov. 5. 20:05
 18/29 Flector 67 ***** válasza:

Nézz utána Németországba mennyit fizetnek egy 3. szakvizsga elvégzéséért. Látom nagyon jó vagy a Google használatában. Biztos vagyok benne, hogy menni fog.

Mellesleg én is szívesen bemásolgatnám a Te eddigi hozzászólásaidat, de hát tudod, nem mindenki vállalja a nickjét:)

Egyébként nem tudom miért kéne pont Neked magyarázkodnom:) Mellesleg 4-5 háziorvost ismerek otthon, akik évfolyamtársaim voltak. Inkább Honda, Mazda van nekik, nem BMW. Mellesleg nem tudom, hogy csinálja úgy, hogy nem vállalkozó. Honnan tudod egyáltalán, hogy mennyit keres?

2012. nov. 5. 20:42
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

egyik osztálytársamnak van három szakvizsgája. allergológus, immunológus és reumatológus. ez a három, így egyszerre nagyon kevés orvosnak van az országban. 38 éves koráig csak tanult.

Azt mondta, hogy az orvosi fizetése pont elég az albérletre, meg a rezsire, és kb éhen halna a hálapénz nélkül.

Ez a magyar realitás..

két éve már magánklinikán van, sokkal többet keres, és klasszisokkal kevesebbet dolgozik. De ehhez kellett neki pont 40 év, ebből 30 évnyi tanulás.

aki irígyli, csinálja utána. ilyen baromi egyszerű a dolog.

Ja, az anesztes ismerősöm kevesebbet keres, mint én, pedig csak egy sima, érettségit nem igénylő szakmám van. :) (mielőtt valaki belém kötne, érettségi, és főiskola elvégzése után tanultam ki, és élek belőle, mert a főiskolámmal kb éhenhalnék)

2012. nov. 5. 20:49
 20/29 anonim ***** válasza:
32%
Ja, csak annyit még, hogy háziorvosként csak vállalkozóként dolgozhat :D alkalmazott háziorvos ugyanis nincs mo-on. Mindenki vállalkozásban csinálja. Sok kórházi orvos is.
2012. nov. 5. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!