Mit akarnak még lehúzni rólam?!
Az a helyzet, hogy régebben megtetszett nekem az egyik osztálytársam. Egy ideig nagyon titkoltam, de annyira szenvedtem már, hogy aztán elmondtam a padtársamnak. Azt hittem, jó barátok vagyunk, megbízhatok benne. Ő is rengeteg titkot elmondott, így egálban vagyunk. Viszont történtek a közelmúltban dolgok, amiket sehogy sem értettem meg. Később hirtelen összejátszott a sors, és rájöttem, hogy a padtársam, akit egyik legjobb barátomnak tartottam, elárult. Rákérdeztem msn-en, mire bevallotta, hogy "véletlenül" elkotyogta az egyik legpletykásabb osztálytársunknak. A hír futótűzként terjedt, persze fű alatt, így a srác egy igencsak kiszínezett változatot hallhatott a sok pletykás lánytól. És engem nem is az bánt, hogy ő megtudta, hanem az, hogy rá 2 héttel sem mondta meg a padtárs, hogy mit "vétett", hanem csak kussolt, és terelte a szót. Ennyit az őszinteségről. Ma meg, mintha mi sem történt volna, elkezdett velem cseverészni. Persze hamar leesett neki, hogy nem kellene puncsolnia, de azért próbálkozott néhány semmitmondó dologgal.
Mégis, mit várjak tőle ezek után?
A kérdésed a szerelem,szex kategóriába írd légyszíves...
Azért szerettem ezt a kategóriát,mert itt komoly,normális kérdések hangzottak el..Ezek a kérdések nem "családi kapcsolatokba" tartozik...
Köszi a válaszokat! Igen, tényleg nem tudtam, hogy nem bízhatok benne. De ezután mitévő legyek?
Te hogy viselnéd el, ha a padtársad, egykori legjobb barátnőd állandóan látnád, nem tudnál neki megbocsátani, de ez a tinglitangli időszak sem megoldás? Csalódtam benne! És ez borzasztó. Már nem is beszélhetek vele anélkül, hogy ne gyanítanám, csak kémkedik? Persze most nem állok szóba vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!