Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit akarnak még lehúzni rólam?!

Mit akarnak még lehúzni rólam?!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy régebben megtetszett nekem az egyik osztálytársam. Egy ideig nagyon titkoltam, de annyira szenvedtem már, hogy aztán elmondtam a padtársamnak. Azt hittem, jó barátok vagyunk, megbízhatok benne. Ő is rengeteg titkot elmondott, így egálban vagyunk. Viszont történtek a közelmúltban dolgok, amiket sehogy sem értettem meg. Később hirtelen összejátszott a sors, és rájöttem, hogy a padtársam, akit egyik legjobb barátomnak tartottam, elárult. Rákérdeztem msn-en, mire bevallotta, hogy "véletlenül" elkotyogta az egyik legpletykásabb osztálytársunknak. A hír futótűzként terjedt, persze fű alatt, így a srác egy igencsak kiszínezett változatot hallhatott a sok pletykás lánytól. És engem nem is az bánt, hogy ő megtudta, hanem az, hogy rá 2 héttel sem mondta meg a padtárs, hogy mit "vétett", hanem csak kussolt, és terelte a szót. Ennyit az őszinteségről. Ma meg, mintha mi sem történt volna, elkezdett velem cseverészni. Persze hamar leesett neki, hogy nem kellene puncsolnia, de azért próbálkozott néhány semmitmondó dologgal.

Mégis, mit várjak tőle ezek után?

2010. ápr. 20. 15:58
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És ez nem elég, én mindig megtartottam a titkait. Neki hogy esne, ha minden szaftos dolgot kiteregetnék róla?
2010. ápr. 20. 15:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Olyan sokat kértem, amikor azt mondtam, "ne mondd el senkinek"?
2010. ápr. 20. 16:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Ő meg hogy mondta, hogy "ááá, dehogy is!" !!!
2010. ápr. 20. 16:01
 4/11 anonim ***** válasza:
ez legyen a legnagyobb bajod az életben!
2010. ápr. 20. 16:05
 5/11 anonim válasza:
Egy csomóan vannak úgy ezzel, hogy "ohh én tudok titkot tartani..." De ezt csak azért mondja, mert igazából kíváncsi. Aztán meg valószínű késztetést érzett arra, hogy el kell mondja valakinek. Én is voltam már így, és bármennyire nehéz is volt, de megtartottam a titkot. Idővel rá fogsz jönni, hogy ki az, akinek el tudod mondani úgy a titkaidat, hogy ő tényleg ne adja tovább! De ehhez meg kell ismerni az embereket!
2010. ápr. 20. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Ezt úgy hívják:0 százalékos probléma!!!
2010. ápr. 20. 16:06
 7/11 anonim válasza:
100%
Nem értem miért vagytok ilyenek. Bár nem tudom mennyi idős a kérdező, de ti nem voltatok tinik? Nektek nem volt ciki, ha nem akartátok, hogy egy fiú megtudja, hogy tetszik nektek,de mégis megtudta valahonnan, Mertél utána a szemébe nézni? Ráadásul így, hogy még osztálytársak is?
2010. ápr. 20. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:

A kérdésed a szerelem,szex kategóriába írd légyszíves...

Azért szerettem ezt a kategóriát,mert itt komoly,normális kérdések hangzottak el..Ezek a kérdések nem "családi kapcsolatokba" tartozik...

2010. ápr. 20. 16:11
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Igen, tényleg nem tudtam, hogy nem bízhatok benne. De ezután mitévő legyek?

Te hogy viselnéd el, ha a padtársad, egykori legjobb barátnőd állandóan látnád, nem tudnál neki megbocsátani, de ez a tinglitangli időszak sem megoldás? Csalódtam benne! És ez borzasztó. Már nem is beszélhetek vele anélkül, hogy ne gyanítanám, csak kémkedik? Persze most nem állok szóba vele.

2010. ápr. 20. 16:21
 10/11 anonim válasza:
Nem tudom, talán teszteld le. Találj ki vmi sztorit, amit csak neki mondasz el. Ha visszahallod tuti ő mondta el vkinek. Ha nem, akkor lehet tényleg csak véletlenül szólta el magát (mondjuk a többiek olyan témáról beszéltek, ahová ez illett és mikor kicsúszott a száján már késő volt). De vmi jó témát találj ki, hogy azt érezze ezt ne mtudja megtartani!
2010. ápr. 20. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!