Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki melyiket választaná? Nem...

Ki melyiket választaná? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok, tegnap voltam egy fittnes termes interjún nekem tetszett, de itthon apám lehurrogott miatta hogy ez gáz, és ne vállaljam el, én viszont menni akarok a mekiből mert ott melózom, irom mindkettőhöz a + illetve a - dolgokat, ti hogy döntenétek?

Meki:

+: közel van, keveset kell utaznom

néhány kollégát bírok

be vagyok jelentve, bár mire levonják az adóimat...:/

-: főállásban havi 40ezret keresek vagy max 45öt.

a menedzserek a venégek sokszor megalázzák az embert, olykor engem is.

alig kapok szabadnapokat, van hogy 8-9 napot egyfolytában dolgozom

-éjjel járok haza

-nem ülhetek le csak kajaszünetben

-a rendes kajaszünetet sem kapom meg mert visszarángatnak hogy jönni kell mert sokan vannak

az új hely

+: 95ezret kapnék NETTÓBAN, belennék jelentve.

kedvesek az emberek

minden hétvégén szabad lennék

nem 50 hanem csak 6új kollégához kell beilleszkednem

mozgást kéne oktatni, számítógépbe kéne adatokat rögzíteni, ami szerintem érdekes, nekem tetszik.

változatos lenne a beosztásom

-: csak az oda út 1,5-2óra tömeggel, mert a belvárosban van

-olykor le kell menni az utcára és reklámozni kell a helyet, nem kell eladni semmit, de 1-2 vendéget be kell invitálni egy ingyenes konditerem használatra, és ha van kedve maradhat edzésekre.

2012. okt. 18. 10:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen a fitness-terem.

Egyáltalán nem ciki lemenni az utcára és reklámozni. Nem magadat árulod, hanem a fitness-termet, ráadásul még csaknem is olyasvalamit, ami ártalmas, hanem mozgásra buzdítasz vele másokat, ami nagyon fontos és jó. Nézd így!

A múltkor az egyik pékségben dolgozó lányka sétált kis fehér kötényben a környéken és kínálgatott sütit, az sem ciki egyáltalán. Csinos volt, kedves, bájos.

Az utazás meg ne zavarjon. Munka után kell is ennyi idő, hogy az ember leeresszen, így mire hazaérsz, már kicsit kitisztul a fejed és tudsz a családdal/társaddal foglalkozni. Egyedül reggel lesz rosszabb bejárni, de a fizetést és a körülményeket tekintve bőven megéri!

2012. okt. 18. 11:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, miért lenne az? Főleg hogy azt írtad, hogy ha behívod ingyen használhatja a termet. Gondolom kipróbálhatja 1 órára, vagy ilyesmi?! Mindegy, ez inkább ajándék! :) Teljesen jó dolog az, hogy az ember kipróbálhatja a termet, ahová esetleg járni akar! Nekem is jól jött volna már ez 1x-2x.
2012. okt. 18. 11:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
(Nem mellesleg ha már társadalmi elfogadottságot nézünk, Mekiben sokkal "cikibb" dolgozni - bár a magam részéről azt is becsülendőnek tartom, hogy valaki odamegy, és csinálja, nem másoktól vár segélyt/eltartást...)
2012. okt. 18. 11:15
 14/24 Antimod ***** válasza:
100%
Hosszú távon is a fitness a jó megoldás, gondolj egy későbbi önéletrajzra!
2012. okt. 18. 11:15
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az újat.45 ezerért nem akarnám feláldozni az egész életemet,mert hogyha nem szabadok a hétvégéid,akkor az azért elég nagy veszteség.Ráadásul ilyen kis pénzért...Mekibe soha nem mennék dolgozni.
2012. okt. 18. 11:16
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Meki negativum: büdös olajszagú vagy állandóan.

Fitnes pozitivum: ingyen fitnesz,jó alak.És olyan ismerettségeket köthetsz hogy nah...(fitneszterembe nem az a réteg jár aki a mekibe)

2012. okt. 18. 11:20
 17/24 anonim válasza:
100%
a fitneszes munka sokkal elegánsabb és menőbb, mint a meki. vállald el :) sok sikert :)
2012. okt. 18. 11:30
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Fitnesz! Hiába kell többet utaznod, ugyanannyi időt eltöltesz simán a mekiben is pluszmunkával/hétvégén. Tehát ugyanannyi időt vesz el mindkettő, viszont a fitneszért dupla annyi fizut kapsz. Ráadásul nem kell zaklatásokat megélned és az utazás idejét hasznosan is eltöltheted olvasással/tanulással. A leszólítás először nehezen fog menni, de majd egy idő után kitapasztalod és ránézésre meg tudod majd mondani, hogy ki a célközönség. Akkor elég lesz kevés emberhez odamenned és hamar összeszedsz pár embert.
2012. okt. 18. 11:30
 19/24 anonim válasza:
100%

Kicsi szépséghibája a fitnesszesnek a betanítás. Nem akarok gyanakvónak látszani, de néhol ez egy hó ingyen munkatársat jelent a hirdetőnek, utána meg sajnos nincs hely.

Van azon a helyen ismerősöd? Őt hogy vették fel? Egyszerre hány embert képeznek?

Remélem nincs igazam és biztos állásod lesz. Sok sikert!

2012. okt. 18. 11:34
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A Mekiben is ugyanúgy kell tukmálnod, hiszen a plusz szószokat, feltéteket (tudom, hogy nem ez a hivatalos neve), akciókat nektek is kell erőltetni gondolom. Ha biztos a fitness meló, és te is azt szeretnéd, akkor azt vállald. Apádnak mi köze van hozzá? Nem vagy már gyerek.
2012. okt. 18. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!