Ki melyiket választaná? Nem tudok dönteni.
19éves lány vagyok, tegnap voltam egy fittnes termes interjún nekem tetszett, de itthon apám lehurrogott miatta hogy ez gáz, és ne vállaljam el, én viszont menni akarok a mekiből mert ott melózom, irom mindkettőhöz a + illetve a - dolgokat, ti hogy döntenétek?
Meki:
+: közel van, keveset kell utaznom
néhány kollégát bírok
be vagyok jelentve, bár mire levonják az adóimat...:/
-: főállásban havi 40ezret keresek vagy max 45öt.
a menedzserek a venégek sokszor megalázzák az embert, olykor engem is.
alig kapok szabadnapokat, van hogy 8-9 napot egyfolytában dolgozom
-éjjel járok haza
-nem ülhetek le csak kajaszünetben
-a rendes kajaszünetet sem kapom meg mert visszarángatnak hogy jönni kell mert sokan vannak
az új hely
+: 95ezret kapnék NETTÓBAN, belennék jelentve.
kedvesek az emberek
minden hétvégén szabad lennék
nem 50 hanem csak 6új kollégához kell beilleszkednem
mozgást kéne oktatni, számítógépbe kéne adatokat rögzíteni, ami szerintem érdekes, nekem tetszik.
változatos lenne a beosztásom
-: csak az oda út 1,5-2óra tömeggel, mert a belvárosban van
-olykor le kell menni az utcára és reklámozni kell a helyet, nem kell eladni semmit, de 1-2 vendéget be kell invitálni egy ingyenes konditerem használatra, és ha van kedve maradhat edzésekre.
ja a fittnesshez még 1 +:
nem kell kigyurt keménykedő majmokat elviselnem, akik ugy beszélnek velem mint a kutyával (mekiben) mert a terembe csak nők járnak, pasik be sem jöhetnek, szóval csak nőkhöz kéne odamennem. ez szerintetek ciki feladat???
apám azt mondta hogy ez ciki-tukmálós munka....
pedig semmit sem kell eladnom, max a telefonszámukat kell elkérnem hogy fel tudják hívni őket a csajok a teremből hogy mikor akarnak jönni ingyenes próbaedzésre...
köszi!
ja azt elfelejtettem mondani hogy az első 1hónapban a fittnessben betanítanak+ ha jól vizsgázok kapok 60ezret a vizsgáért, nem nekem kell fizetnem :) szerintem ez tökjó
köszi szépen! :)
aranyosak vagytok, akkor ha felvesznek egyértelműen váltok! :) köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!