Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki melyiket választaná? Nem...

Ki melyiket választaná? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok, tegnap voltam egy fittnes termes interjún nekem tetszett, de itthon apám lehurrogott miatta hogy ez gáz, és ne vállaljam el, én viszont menni akarok a mekiből mert ott melózom, irom mindkettőhöz a + illetve a - dolgokat, ti hogy döntenétek?

Meki:

+: közel van, keveset kell utaznom

néhány kollégát bírok

be vagyok jelentve, bár mire levonják az adóimat...:/

-: főállásban havi 40ezret keresek vagy max 45öt.

a menedzserek a venégek sokszor megalázzák az embert, olykor engem is.

alig kapok szabadnapokat, van hogy 8-9 napot egyfolytában dolgozom

-éjjel járok haza

-nem ülhetek le csak kajaszünetben

-a rendes kajaszünetet sem kapom meg mert visszarángatnak hogy jönni kell mert sokan vannak

az új hely

+: 95ezret kapnék NETTÓBAN, belennék jelentve.

kedvesek az emberek

minden hétvégén szabad lennék

nem 50 hanem csak 6új kollégához kell beilleszkednem

mozgást kéne oktatni, számítógépbe kéne adatokat rögzíteni, ami szerintem érdekes, nekem tetszik.

változatos lenne a beosztásom

-: csak az oda út 1,5-2óra tömeggel, mert a belvárosban van

-olykor le kell menni az utcára és reklámozni kell a helyet, nem kell eladni semmit, de 1-2 vendéget be kell invitálni egy ingyenes konditerem használatra, és ha van kedve maradhat edzésekre.

2012. okt. 18. 10:55
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

ja a fittnesshez még 1 +:

nem kell kigyurt keménykedő majmokat elviselnem, akik ugy beszélnek velem mint a kutyával (mekiben) mert a terembe csak nők járnak, pasik be sem jöhetnek, szóval csak nőkhöz kéne odamennem. ez szerintetek ciki feladat???

2012. okt. 18. 10:57
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom neked melyik a jobb, de én nem is mérlegelnék, egyszerűen a fittnes termet választanám. :)
2012. okt. 18. 11:00
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vállald el az új melóhelyet.
2012. okt. 18. 11:01
 4/24 A kérdező kommentje:
de a fittness teremben nem ciki az hogy le kell menni az utcára és reklámozni kell szóban, és 1-2 nőt meg kell szólítani??? mert apám ezen totál kiakadt hogy ez gáz
2012. okt. 18. 11:01
 5/24 A kérdező kommentje:

apám azt mondta hogy ez ciki-tukmálós munka....

pedig semmit sem kell eladnom, max a telefonszámukat kell elkérnem hogy fel tudják hívni őket a csajok a teremből hogy mikor akarnak jönni ingyenes próbaedzésre...

2012. okt. 18. 11:02
 6/24 anonim válasza:
100%
dehogy gáz! először fura lesz de megszokod! én egyértelműen a fitnes termet választanám!!!!!!
2012. okt. 18. 11:04
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt csináld amihez neked kedved van..nehogy már apád döntse el hogy mi a ciki neked és minem..azt csináld amihez kedven van,ha neked ez nem ciki akkor csináld.
2012. okt. 18. 11:04
 8/24 A kérdező kommentje:

köszi!

ja azt elfelejtettem mondani hogy az első 1hónapban a fittnessben betanítanak+ ha jól vizsgázok kapok 60ezret a vizsgáért, nem nekem kell fizetnem :) szerintem ez tökjó

2012. okt. 18. 11:05
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha apád azt mondja legyél rendőrnő vagy titkárnő akkor az leszel?Neked kell tudni melyikhez lenne kedved és melyik fekszik neked jobban,valakinek ciki,de lehet hogy te viszont szívessen csinálnád.Kit érdekel hogy kinem mi a ciki?Végzed a munkád ennyi.
2012. okt. 18. 11:06
 10/24 A kérdező kommentje:

köszi szépen! :)

aranyosak vagytok, akkor ha felvesznek egyértelműen váltok! :) köszönöm

2012. okt. 18. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!