Szerintetek melyik a legszebb? nem tudok dönteni:S
Sziasztok(:
kb másfél hós terhes vagyok és már a nevek járnak az eszünkben. magyarok vagyunk de Olaszországban szülök mert itt élünk.
mindenképp olasz utónevet akarunk:)
lány nevek: Valentina,delfina,victoria,vivien,alice,nikoletta,
fiúba: viktorio,andrea,luigi,federico,gabriel,giorgo
Nektek melyikből mi tetszik?:D még írhattok neveket,amiket jónak találtok(: a vezeték név pedig Szemán. még gondoltam arra h az első név olasz második név meg magyar. Mittom én pl: Giorgo Géza ( ez csak egy hülye példa) De írjatok nyugodtan mi tetszik,mi tetszik még nektek. hiába írjátok hogy ami nekem/nekünk tetszik. nem tudunk dönteni :D az összes nagyon bejön:)) Köszönöm szépen a neveket:)
ja és egy második kérdés :D
tervezzük az esküvőt is. Szerintetek melyik jobb? Szemánné Xy,vagy szemán xy?
Köszi sziasztok(:
Lány: Victoria Szeman
Fiú: Victorio Szeman vagy Gabriel Szeman
Ezek azért jók, mert ha hazaköltöznétek esetleg akkor is tudják használni a gyerekek.
Lány: Victoria
Fiú: Gabriel
Neked pedig a Szemán Xy.
Én is gondolkodtam h mivan ha vissza megyünk,akár egy kis időre is?:D akkor elég hülyén hangzik az andrea.
a legjobban lányba az Alice és a Valentina tetszik
fiúba pedig a federico,és a giorgo magyar megfelelője gergő :D De az összes tetszik.. igaz az andrea nem a legjobb:(
Köszönöm a válaszokat:)
a gregorio a györgy
Giorgo a gergő:)
És szerintetek a Szemán Gabriel Giorgo?:D
Lány meg szemán Valentina?
Jó fordítva írják :D
Valentina Szemán
Gabriel Giorgo Szemán
Van még valami jó olasz név? (: Ami jól hangzik?
Amúgy nekem a név úgy tetszik hogy szemánné Xy nem tudom miért így tetszik. ez már kisebb gond,most inkább a pici neve a lényeg.(:
Véletlenül nem Szemán Gergőnek hívják a leendőbelit, aki 30 éves? Te meg 16? :D
Egyébként szerintem a Viktória nagyon szép. Még a Veronikát tudnám elképzelni.
Fiónál pedig a Viktorio tetszik a legjobban. Még az Alexander is tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!