Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lesz velem, már annyira...

Mi lesz velem, már annyira unom az egész életemet?

Figyelt kérdés
1 éve munkanélküli vagyok,most elvégeztem egy tanfolyamot.Kezdetben azt hittem,majd ezzel könnyebben találok munkát.Most már 3 hónapja folyamatosan munkát keresek és még esélyt sem adnak,be sem hívnak.Fiatal vagyok,sok végzettséggel,gyakorlattal és sehová nem kellek.Még a bátyám után is kapkodnak,akinek szinte semmi tapasztalata nincs.Neki segítenek az elhelyezkedésben a rokonok,ismerősök,nekem senki,csak mindenki szörnyülködik,hogy nem találok munkát,meg mi lesz így velünk és éhen fogunk halni.Tudom,üdv a nagy magyar valóságban.De én dolgozni szeretnék,nem hülye segélyekért,meg alamizsnáért kilincselni és elviselni azokat a pillantásokat.Elegem van az egész életemből.SEhová nem tart,nem lesz semmi javulás.És egyre nehezebb kifelé azt mutatni,hogy mennyire jól vagyok és semmi gond.Mindig mosolygok,csak mikor itthon vagyok,akkor jön rám a sírás.
2012. okt. 14. 13:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kár ennyire elkeseredned. Én egy éve keresek állást kettő pici baba mellett. Két diplomám van, egy nyelvet tárgyalási szinten, egyet társalgásin beszélek. Eddig 4 interjún voltam egy év alatt, eddig sehova nem vettek fel. Más is van így mint te, nem egyedi az eseted.
2012. okt. 14. 13:41
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz? Nyelvekkel hogy állsz? Külföld?
2012. okt. 14. 13:41
 3/22 anonim válasza:
97%

Ez Magyarország!

Ha biztos jövőt szeretnél magadnak, az egyetlen megoldás jelenleg, ha itt hagyod ezt az országot!

Sok szerencsét!

2012. okt. 14. 13:42
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha teheted , menj ki inkább külföldre, ha lehet inkább valakivel. Ne egyedül.

Én is munkát keresek,pályakezdő vagyok.

Még semmit nem találtam. Aztán majd ha lesz valami, minimálbért fognak fizetni. Szép jövő mondhatom.

2012. okt. 14. 13:43
 5/22 A kérdező kommentje:
észak alföld.nyelvekkel sehogy nem állok.egy vidéki kisváros,van egy kisfiam is.engem csak annyi keserít el nagyon,hogy nem hívnak be egy helyre sem,hogy legalább be tudjam bizonyítani,hogy alkalmas vagyok az adott állásra.még egy semmilyen munkára sem.
2012. okt. 14. 13:43
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a gond akkor, ne is haragudj, denylevtudás nélkül lassan utcát söpörni sem kellesz. Elkezdhetnél nyelvet intenzíven tanulni, hogy ha más nem, lelépsz külföldre.
2012. okt. 14. 13:46
 7/22 anonim ***** válasza:
81%
Vagy minimum ha nem is Budapestre, de egy nagyobb városba költözni, az istenhátamögötti városokban persze hogy nincs semmi munka kb.
2012. okt. 14. 13:46
 8/22 anonim ***** válasza:
89%

Szokták mondani, hogy "amíg az álmainkat kergetjük, addig elfelejtünk élni."

Ez körülbelül mindenre igaz, kivéve a munkakeresésre és a munkanélküliségre.

Próbálj meg elhelyezkedni egy cégnél, akár minimálbérért is. Mjad 3 hónap után lépj ki( ha nem tetszik), és úgy kapod a munkanélküli segélyt. Vannak 0 gyakorlatot igénylő munkák. tesztelésre hívnak embereket 600forintos órabérért, aminek annyi a feladat hogy megnézni, hogy melyik edényre, melyik fedél passzol. Tesco, vagy pultoslányokat is keresnek, akik kedvesek és dekoratívak. Írásodból ítélve fiatal lehetsz. Nem kell ennyire kétségbeesni. Mindenféle sz*r melóhoz keresnek embereket, és szerintem ideiglenesen megfelel 2-3 hónapra 1-1 meló.

2012. okt. 14. 13:51
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős helyzet, én majdnem 1 évig voltam munkanélküli amikor csődbe ment a munkahelyem, ezalatt letettem egy tanfolyamot még pluszba, meg elkezdtem nyelvet is tanulni amit abba kellett hagyjak mert hirtelen másra kellett a pénz sajnos. Én is nagy nehezen bekerültem egy gyárba 8 órás munkába, szerencsére nem egy vészes munka dobozolnom kell meg pakolni, nem nagy cucc. Én is folyamatosan kerestem munkát 2 hetente küldtem be mindenhová az önéletrajzomat, minden ismerőssel akikre számíthattam ilyen téren beszéltem hogy tudnak-e ajánlani valamit, sajnos sokan nem tudtak, akik meg tudtak az jó volt mert eljutottam az állásinterjúig és el is kezdhettem volna egy jó munkát már a munkavédelmi oktatásoknál meg az orvosi vizsgálatoknál tartottam, de aztán közölték hogy lefújva a dolog. Tudom milyen ez. A lényeg fel a fejjel próbálkozz! Ha van lehetőséged akkor kezdj el nyelvet tanulni vagy valamilyen tanfolyamon vagy a neten nézegessél ilyen online leckéket, aztán menj ki külföldre! Hidd el jobb ott kint, igaz kell dolgozni meg másabb de ott legalább megtudsz élni, kapsz tetőt a fejed fölé, és spórolni is fogsz tudni. Én jövőre megyek, még ezt a kis időt túlélem.
2012. okt. 14. 13:51
 10/22 anonim válasza:
17%
gyerek és kamaszkorodban jobban kellett volna tanulni, utána rendes szakmát szerezni és jó iskolát végezni.
2012. okt. 14. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!