Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha utálod a munkádat/munkahely...

Ha utálod a munkádat/munkahelyedet mit utálsz rajta?

Figyelt kérdés

Volt egy másik kérdés a családi kapcsolatokban, ahol megdöbbenve olvastam, hogy mennyien hányingerrel mennek be, vagy tudják milyen gyűlölni egy helyet.

Mi teszi/tette pokollá a munkahelyed?

2012. okt. 9. 13:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már válaszoltam, a 8. voltam, kiegészíteném még pár dologgal.

A kevés fizetés az egyik legrosszabb dolog, ráadásul jó sok munkáért.

Azóta áthelyeztek, leépítés miatt egyedül végzem azt, amit pár éve még hárman csináltak, pisilni alig van időm, kajaszünetről álmodni se lehet. 2012-ben még netezni is volt időm, wow..

Ráadásul olyan eszközökkel dolgozom, amiknek már múzeumban lenne a helyük, nincs pénz újra, az informatikusok, műszerészek, mindenki csak toldoz-foldoz, mi meg szívunk.

Van, hogy papír sincs és más épületbe kell rohangálni kunyerálni, közben meg áll a munka.

Itt a közvetlen főnökökkel nincs baj, kollégák többségével sem, de más részlegek "p*csei", a balf**z részlegigazgató azért ránk jár, hülyeségekkel traktál, teljesíthetetlen kérések, határidők... most meg már én felelek a működés egy részéért, 2012-ben valahol legalul voltam, most meg mindent én tartsak fejben, dokumentáljak, rendeljek, tájékoztassak, számoljak, fussak.. mindezért 4000 Forinttal kapok többet. Haha.

2014. jan. 3. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!