Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire ajánlanád másnak azt...

Mennyire ajánlanád másnak azt a munkát, amit végzel? Mennyire tartod mindennapi nyűgnek a munkádat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 20:27
1 2
 1/20 anonim válasza:
85%
szeretem csinálni, mert hasznos és sok embernek nincs mechanikai érzéke és "átlátó" képessége. cnc programozó technikus/esztergályos vagyok. a magamfajta nélkül meghalna az ipar minden ága :D
2012. júl. 30. 20:36
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Tanérként dolgozok, imádom, de nem ajánlanám senkinek.

1.Imádom a munkámat, mert mindig kreatívnak kell lenni, újabb és újabb feladatokat, játékokat kitalálni, hogy felkeltsd a gyereke figyelmét. Mindig ez akartam csinálni.

2. Viszont kicsit kiakadok, mikor megjön a fizetésem. Meglátom a számlámon a 93 000 ft-ot, eszembe jut a sok papírmunka, a sokszor 6-7 óráig tartó értekezletek, a hétvégére - szünetre hazavitt munka... és az, hogy én ezért a diplomáért mennyit tanultam, és mennyi pénz van benne.

Gondolkozom, hogy valami más munkát kellene keresnem, de nem jutok előrébb, mert tanítani szeretek igazán...

2012. júl. 30. 21:01
 3/20 anonim ***** válasza:
43%
Eszedbe juthatna az is, hogy nyáron láblógatásért is megkapod a 93.000 Ft-t. ja, hogy az nem baj. Értem.
2012. júl. 30. 22:46
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem lógatom a lábam, mert július 1-től augusztus 20-ig vagyok itthon, ami a kötelező szabadságom.

Ilyenkor tudok csak orvoshoz ellenőrzésekre menni.A férjem is és édesanyám is volt nagyon beteg, és nem tudtam elmenni velük az orvoshoz, mert nekünk szünetben jár a szabadság.

Mellesleg köteles vagyok bemenni a szabadságom alatt ingyen nyári napközibe.

Tanmeneteket, éves munkaterveket stb. kell leadni 21-én, mikor visszamegyünk, amint mind nyáron kell megcsinálni (szabadság alatt).

Mielőtt eljövünk "láblógatásra" mindent ki kell pakolni a tantermekből, hogy ki tudják meszelni. Padokat, szekrényeket húzgálunk egy hétig.

Mikor visszamegyünk pedig vissza a helyére, de még előtte ki is kell takarítani, mert a takarítókat csak szeptembertől alkalmazzák, hogy spóroljanak.

Bár 8-16 ig van a munkaidőm, ha ügyeletes vagyok 7.15-re megyek, és sokszor 6-ig is ott vagyunk, ha értekezlet van. (hetente legalább egy)Ezek után megyek haza, készülni másnapra. És bizony hétvégén is feladatlapok, dolgozatok stb...

A belső kompetencia mérések mindig szünet előttre esnek, tehát én a kötelező szabadságom alatt ezeket javítom.

Családi napokon szombatonként is bent vagyunk.

Ott vannak az iskolai rendezvények, amik szervezése, betanítása is idő. Ha tanórára esik, hiába vagyok ott, nem tanítok, levonják az árát. Családlátogatások...

A szerződésben heti 40 óra a munkaidőnk. Kb. 1 óra felkészülni minden tanórára (óratervek, feladatlapok, fénymásolás) 22 órám van egy héten, erre ugyan ennyi a felkészülés az már 44 óra. És semmi értekezlet, ünnepség nem volt még....

Bőven megdolgoztatnak engem azért a nyári "láblógatásért".

De amúgy ajánlom figyelmedbe, csak 1 hetet próbálj ki!

Főleg, hogy a gyereknek és a szülőnek mindent lehet.

2012. júl. 30. 23:05
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Tesztelőmernök vagyok jelenleg,és szoftverfejlesztő.

Én szeretem,kreatív,annyira nem szakadok meg a melóban,sőt egyáltalán nem.Élvezem,nem sok ember képes ellátni,jól is fizetik sőt nagyon jól,úgyhogy nincsen diplomám még.

IT a legjobb szakma szerintem most,ebben könnyen lehet karriert építeni.

A tanár válaszadónak,igaza van,sokkal de sokkal többet melóztok mint amennyit fizetnek nektek,93.000 ugye csak vicceltél előző :O :(

Komolyan mondom egy diákmelós többet kap,hihetetlen.

Lehet válatanod kellene,attól függ milyen tanár vagy,és mellette inkább magántanárkodni.Nem gondolkodtál el rajta,vagy valamilyen vállalkozásban?

2012. júl. 31. 10:29
 6/20 anonim ***** válasza:
61%

93.000 pénz a havi nettód tanárként??

atya gatya... férfi vagy? ennyiből hogy lehet családot eltartani? ez durva, azt hittem, legalább egy nettó 120-130-at megkeres egy tanár :O

2012. júl. 31. 11:15
 7/20 anonim ***** válasza:
75%

Még 120 is kevés,mit tud az ember abból csinálni?

Mert egy jó életet tuti nem.Se nyaralás,se kocsi,se önfejlesztés,se csajozás.

2012. júl. 31. 11:25
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

A tanár válaszoló vagyok...

Nő vagyok, és igen ennyi a fizetés. Teszem hozzá, hogy az idén emelték meg, mert 3 évente szokták. Magán tanítványokat sem lehet nagyon vállalni, mert van, hogy 12-kor szólnak, hogy délután értekezlet.

Aki osztályfőnökként dolgozik, az kap még ezen felül plusz pótlékot, de az meg már az ember szembeköpése szinte, ha megnézzük mennyi munkájuk van. Az egyik kollégám keres majdnem 150 000 ft-ot, több mint 30 éves munkaviszony után, osztályfőnöki pótlékkal.

2 éve töröm a fejem, és egyre jobban, hogy mihez kellene kezdeni, mert ez így nulla. Még házat sem fogok tudni venni soha az életbe. Ha 120 000 megkapnék, egy szavam se lenne. Csak mindig tanár akartam lenni, nem tudok mást el sem képzelni...

2012. júl. 31. 16:22
 9/20 kapo1588 ***** válasza:
71%
vállalj magán tanítványokat ha nyelvet tanítasz pláne. a dupláját össze lehet rakni a fizetésednek...
2012. júl. 31. 16:52
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
nettó 120 szintén semmire nem elég, de nettó 93K az kész röhej
2012. júl. 31. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!