Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak a mindennapi munkátok...

Csak a mindennapi munkátok után járó fizetésből éltek?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, van egy párom és egy közös kislányunk. Dolgozunk mind ketten, albérletben lakunk.

Mivel egészítitek ki a havi jövedelmet? Csináltok bármit is? Ötletekre is kiváncsi lennék.

Néha elmegyek bababörzére árulni, párom néha besegít itt-ott, de jól jönne még havi + pár ezer h ne kelljen már hó végén aggódni.

2012. jan. 5. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

A munkám mellett egyetemen tanulok, onnan jön szociális támogatás, emellett üzletelgetek mindenféle cikkel, ha a mai eladásom bejön, akkor úgyis vehetjük, hogy abból az üzletből (vétel+szállítás) 4600Ft-ot kerestem óránként, de persze ez csak időszakos.

Emellett anyukám támogat, de tőle mindenképp szeretnék pénzügyileg független lenni, és érzni, hogy a magam ura vagyok.

Gratulálok a kislányotokhoz, de had kérdezzem meg finoman, hogyha nincs kellő anyagi hátteretek, akkor miért vállaltátok be?

2012. jan. 5. 10:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Mikor bevállaltuk dolgoztunk szintén mindketten, jól fizető munkahelyen. Azóta külön költöztünk a szülőktől, a hiteleink 2szeresére emelkedtek, szinte mindennek nőt az ára, csak a fizetések nem emelkedtek.

Egy hitellel terhelt autómat ellopták, amit ugyanúgy fizettet velem a bank.

Kb ezek a tényezők amik miatt kissé lejebb esett a színvonal az életünkben.

2012. jan. 5. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Így érthető, a hitelt sok esetben nem tartom jó ötletnek, de mivel nem tudom, hogy mennyire volt rá szükség, ezért nem ítélkezem.
2012. jan. 5. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat félre tudtam tenni, mert az életszínvonalam alacsony szinten tartottam (0 nyaralás, 0 buli, 0 kocsi). A félretett pénzt befektettem. Ehhez jött az évek során egy elég komoly önképzés, így mostanra a befektetésekből több jön be, mint amennyi a fizetésem. De ezt még mindig visszaforgatom.
2012. jún. 9. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!