Tervezed hogy külföldre mentek pároddal/családoddal?
Hónapok óta nem találok munkát itthon,nem érzem magam apának,család fenntartónak...
Lenne lehetőség hogy én most kimegyek és a feleségem,gyermekem jön utánam fél évvel később.
A munka megbízható,keresztapámé a cég.
Ti tervezitek hogy kimentek?
Igen. Most is kint voltam a párommal nyári szezonban, és következő nyári szezonra is szeretnénk kimenni (télre most egyéb okok miatt nem). Ha kicsit jobb lesz a nyelvtudásunk (dolgozunk rajta), akkor megpróbálunk nem szezonjellegű munkát is találni, és akkor már a családtagjainknak is tudnánk segíteni. Az ő családja nem, de az enyém elég szűkös körülmények között él, szeretném, ha idővel ők is ki tudnának jönni.
Fáj a szívem, hogy ezt kell tennünk, de itthon egyikőnk sem talált munkát, és valamiből sajnos élni is kellene.
Nem.
Már rég megtettem: külföldön élünk.
Én igen akarok menni,van egy csajom effektíve de ő nem akar engem nem érdekel én megyek,most fejlesztem tökéletesre az angolt,és elkezdek pályázni kintre.
És akkor örökre kimennék,IT-sként el se merem hinni mennyi a lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!