Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 60 ezer forint a fizetésem,...

60 ezer forint a fizetésem, Te meg tudnál élni ennyi pénzből, meg lehet élni ennyi pénzből?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 18:46
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:

Folker sztem a falusi embernek nagyobb a cumi,mert te bemész a bárlakásodba és kész a teendőd...

nincs kerítésed udvarod nem kell a tető javítani stb.

2012. nov. 2. 17:02
 42/50 anonim válasza:
Kedves egyetemista! Jól számolom hogy húszezer harminc napra napi 666Ft? Adnál a nyilvánosságnak pár nagyszerű tippet te mit eszel reggelire - vacsorára. Mondjuk ilyeneket: reggelim/piritós+tej=100Ft vacsora/2tojás+tea=100Ft akkor ebédre jut 460 vagy mindig hideget eszel esetleg nem ebédelsz de bővebb a másik kettő? Gyümölcsöt sem eszel vagy esetleg vega vagy? Azért erre az életre biztosan hazarohannak a külföldön élő magyar fiatalok. Ezt nem, de a kérdés elejét komolyan gondolom.
2012. nov. 5. 20:31
 43/50 anonim ***** válasza:
78%

Gyümölcsöt nem eszem, és mivel naponta általában egyszer szoktam enni, elég a 20 ezer ft.

Egy szóval sem mondtam, hogy ez egy vágyott élet - már leírtam, én sem tervezek így élni hosszú távon, mert szar. Ha elvégeztem az egyetemet, én is lelépek. De mégis élek, szerencsére egészségügyi problémáktól mentesen, tehát ha szarul is, de meg lehet élni az állítólagos létminimum alatt.

Nem mellékesen sokkal szívesebben élek így, tehermentesen, mint kétszer ilyen jól, diákhitelből.

2012. nov. 6. 02:28
 44/50 anonim ***** válasza:

Kérek szépen infót, hogy hol lehet 500-ért venni budipapírt, ami kitart egy hónapig. Köszi.

Hörcsög nem fázik 10fokban?

2013. máj. 24. 13:10
 45/50 A kérdező kommentje:
Egy csöveshez hasonló színvonalon úgy látom sokan meg tudnának élni ennyiből vagy kevesebből.
2013. máj. 24. 13:16
 46/50 anonim ***** válasza:
64%

@13:10

Bárhol kapsz 16 tekercset 700 Ft alatt, az 2 hónapig is elég lehet, ha melóban/egyetemen jársz wc-re.

A hörcsög nem fázik, 10 fokban fázna, de 15-nél soha nincs hidegebb. Van forgácsa, meg sok rongya, amibe bele tudja csavarni magát. Bár nyáron is úgy alszik a 30 fokban.

2013. máj. 24. 15:49
 47/50 anonim ***** válasza:
47%
Áh, akkor már legalább tudom, hogy akik miatt kakiszag van az irodában, azok csak spórolni akarnak, hogy nem otthon intézik ezt.
2013. máj. 25. 13:32
 48/50 A kérdező kommentje:

Kakáljunk, pisiljünk a munkahelyen, spóroljunk!

Ez a megoldás? Szerintem meg a fizetések növelése!

2013. máj. 26. 10:31
 49/50 anonim ***** válasza:
Lehet pattogni fizetésemelésért, de én inkább annak örülök, hogy egyáltalán van munkám (még ha töredékét is keresem pályakezdőként, mint azok, akikkel együtt dolgozom).
2013. máj. 26. 10:46
 50/50 folker válasza:

41. "Folker sztem a falusi embernek nagyobb a cumi,mert te bemész a bárlakásodba és kész a teendőd...

nincs kerítésed udvarod nem kell a tető javítani stb."

Bérlakás? 60 ezerből??? :)

Én anyámmal lakom 36 évesen és elképzelni sem tudom miből lenne saját lakásom. Albérletet nem tudok fizetni, bár egy hajszállal jobb a fizetésem (80-90e) ami szintén a normális emberi alapokra sem elég.

Igen, egy vidéki házban sok a teendő, de egy városi lakásban nem? Mi kicseréltük a villanyvezetéket, festeni kellett háromszor mert leáztattak, csempézni, vízvezetéket cserélni, újra csempézni, ablakokat cserélni, soroljam tovább...?

Igen a bérlakás jó dolog, de én nem akarok 40 évesen kollégiumi szinten élni tizedmagammal egy lakásban vagy szobát bérelni, mert nagyjából erre futná a 60-90 ezerből ha enni is akarok valamit, meg néha gatyát cserélni.

Továbbra is tartom a véleményem, a rezsi és a kaja viszi el a pénzt. Ezt pedig nem lehet társasházban csökkenteni, ennyi.

2013. máj. 26. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!