Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 60 ezer forint a fizetésem,...

60 ezer forint a fizetésem, Te meg tudnál élni ennyi pénzből, meg lehet élni ennyi pénzből?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 18:46
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

11:05

Az nem volt kiírva a kérdésben hogy gyerek is van és többen élnek meg belőle.

2012. okt. 2. 14:03
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kérdésre írtam, hanem az előtted válaszolónak.
2012. okt. 2. 14:04
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék, mert nagy a lakásom és sok a rezsi. De akinek pici a lakása az nagy nehezen meg tud élni.
2012. okt. 2. 16:06
 14/50 anonim válasza:
100%

Aki azt mondja ügyesen de meglehet élni most úgy 60-ból az legyen szíves elosztani 30 napra. Napi 2000Ft.- ami élelmiszerre elég lenne de nem jut annyi mert előbb le kell vonni a lakhatás illetve a mindennapi élet költségeit.

Majd fűteni kell meg főzni világítani esetleg fürödni, néha közlekedni-utazni. Ha van hűtőszekrény és motor húzza a vizet akkor min 5000 a villanyszámla is. Ha nem fizet lakbért, nincs semmijen biztosítása, mindig egészséges, nem vásárol üzemanyagot, nem tart kutyát-macskát, önkormányzatnak sem fizet pl kommunális adót, nincs szemétdíj, nem telefonál, nincs TV előfizetése stb. Van ilyen büszke magyar ember? Ha a tisztelt számadó úgy véli hogy akár csak a felsoroltak közül valamelyikre kell pénz akkor vonja le és máris lehet osztani ételre, még jó ha egy főre. Fut hideg vízre, esetleg krumpli - kenyér - szalonna. Ruhára? Húsra? Néha finomabb falatra mennyi jut?

Még egy lázcsillapító sincs ingyen, közben egyesek jobban élnek segélyből meg családi pótlékpól mint más magyar munkabérből.

2012. okt. 2. 19:47
 15/50 anonim ***** válasza:
65%

Lakbér nincs, saját lakásban lakok, a rezsi minden adóval, biztosítással együtt 20 ezer ft havonta, tévé internet 6 ezer ft (de lehetne olcsóbb 2 ezerrel, ha kisebb csomagot vennék), hörcsögtartás 500 ft, az autó nem létszükséglet, azt nem számolom. A kaját havi 20 ezerből megoldom, kollégista voltam, azóta megeszek bármit. Ruházkodni sem kell minden hónapban. Mobilszámla 2 ezer. Akárhogy számolom, 50 alatt vagyunk. A maradékot meg félre lehet tenni, így jut belőle váratlan kiadásra.

Látod, nem nagy hókuszpókusz.

2012. okt. 2. 20:15
 16/50 anonim ***** válasza:
48%
Jolinar,biztos hogy nem írtál bele mindent.
2012. okt. 2. 20:27
 17/50 anonim ***** válasza:
54%
Jogos, bkv bérlet +3850 ft. Más már tényleg nincs.
2012. okt. 2. 20:36
 18/50 Boram ***** válasza:
66%

jolinar akkor gyógyszer biztos nem kell mert a szimbiótád meggyógyít?

Bocs de a nem hiszem el hogy télen (4-6 hónap) fűtéssel 20 e alatt vagy.

Mosópor, vegyszerek, wc papír, közös költség...

60 eft nem fér bele sem net sem kábel sem tv csak használtruha!

1 ember 1 lakást csak magyon alap létszügséglettel tud fenntartani.

fogadok h a tv laptop mosógép ruha stb elfelejtetted visszaosztani,

úgyhogy nem szeretem az ilyen elnagyolt számításokat másoknak kiosztva!

2012. okt. 2. 20:54
 19/50 anonim ***** válasza:
57%

Gyógyszer nem kell, soha nem vagyok beteg.

Fűtésszámlám nincs, jól szigetelt a lakás, télen sem fűtök, a közös költség pedig benne van a rezsiben. A wc papír 500 ft, azt nem találtam említésre méltónak.

Tehát én simán meg tudnék élni 60-ból, akármennyire is kételkedsz benne.

Természetesen nem annyiból élek, egyrészt, mert ketten lakunk a lakásban, másrészt fizetnem kell az egyetemet is, 400 ezer/félév - mivel ezt meg kell spórolni valahol, valóban úgy élek, ahogy leírtam.

2012. okt. 2. 20:59
 20/50 Boram ***** válasza:
100%

bocs de pont innen hiteltelen az állításod mive jóval több pénzből élsz és ezekszerint találomra pár dolgott beteszel ami szerinted...de nem ezt kell nézni. 1 ember 1 lakás tehát a rezsi is megoszlik nálad.

pontosan tudom miről beszélek. ezekután meg sem lepődnék ha 80 négyzetméteres lakásból osztod hogylehet megélni

2012. okt. 2. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!