60 ezer forint a fizetésem, Te meg tudnál élni ennyi pénzből, meg lehet élni ennyi pénzből?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 18:46
1/50 anonim válasza:
Meg, de csak akkor, ha nincs hiteled és alacsony a rezsi.
2/50 anonim válasza:
Persze,meg lehet simám! A létminimum összege,meg kb 80 ezer Ft/hó körül van.
3/50 anonim válasza:
Egyedül alacsony rezsijű lakásba szerintem meg.
4/50 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet normálisan megélni. Én ma voltam vásárolni 2 cipőt, 1 inget és egy melegítőt+néhány élelmiszert vettem és 75.000 Ft költöttem.
5/50 anonim válasza:
@21:07
Attól, hogy te megengedheted magadnak, hogy ennyi pénzt kiszórj ruhára, más simán megél belőle egy hónapig.
6/50 anonim válasza:
"más simán megél belőle egy hónapig."
Akkor miért panaszkodnak sokan, hogy kevés a minimálbér, ha ezek szerint simán meg lehet belőle élni?
7/50 anonim válasza:
Meglehet, de nem állhat 3 bmw a garázsodban.
8/50 anonim válasza:
@10:59
Mert nem csak egyedül élnek belőle, hanem gyereket is nevelnek...
9/50 anonim válasza:
Meg én 35ezrből élek rezsit fizetsz, hitelt, vagy eszel. Egyébként a főokosok szerint havi 47ezrből is meglehet élni.
10/50 Boram válasza:
Elvileg igen mert ismerek olyat aki ennyiből él, de kész csodának tartom (azért néha szülői támogatásra szorul)
Botrányos hogy valaki ennyire értékelik az ember munkályát!
Nekem nem menne, ezt csak úgy tudom elképzelni, ha sok mindent meg tudsz termelni egy kertben. szerintem egy normális családnak (4 fő) legalább 250 eFt a minimum, hogy ne csak az alapvető létfenntartási igényeik legyenek kielégítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!