Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan juthatnék pénzhez? (lent)

Hogyan juthatnék pénzhez? (lent)

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, édesanyámmal és a húgommal élek együtt, mivel az apám elhagyott minket. Sajnos hárman egy közalkalmazott béréből és abból a kevés pénzből amit apától néha kapunk nagyon nehezen tudunk megélni. Tudom, hogy sokan járnak még hasonló cipőben, de szeretnék valahogy egy kis plusz pénzhez jutni. Több diákszövetkezethez regisztráltam, de nem jártam sok sikerrel. Jól mennek a nyelvek és szívesen foglalkoznék szervezéssel, újságírással vagy bármivel aminek köze van a divathoz és a szépségápoláshoz. :) Valakinek esetleg ötlete?
2012. szept. 29. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Jótanács:

Nem úgy kell munkát keresned, hogy mivel foglalkozol szívesen, hanem úgy, hogy mihez ÉRTESZ. Mert tulajdonképpen senkit nem fog érdekelni egy kozmetikai butikban, hogy téged érdekel a szépségápolás, ha a 100 féle rúzsból és az 500 féle púderből 2 félét ismersz és a többiről nem tudsz mesélni a vevőnek.

2012. szept. 29. 16:32
 2/2 anonim ***** válasza:

szemelyesen menj be az iskolaszovetkezetekhez

a neten nem nagyon reagalnak, vagy ha igen nagyon lassan

meki, arufeltolto, szorolapozas szinte mindig lesz

amint betoltod a 18-at tobb munkat is ajanlanak mert akkor mar penzt is kezelhetsz

tessek szo szerint hazalni a szovetkezeteknel, csak ugy kapsz munkat

es nem valogatni, most nem vagy olyan helyzetben es le kell nyelni a bekat!

en se boldogsagbol szorolapoztam a mocsok aluljaroban 17 evesen erettsegi elott, de ez van.

most se az alommunkamat csinalom 21 evesen, de tudom hogy ezt a tanulmanyaimert csinalom, mert a szuleim nem tudtak finanszirozni ugyhogy egy hosszabb depresszio utan bepipultam es azt mondtam ha ok nem tudjak fizetni akkor eleg idos vagyok mar hogy magam megteremtsem ra a penzt, de nem fogom az eletemet ugy leelni hogy nem vegzem el azt az iskolat es halalom napjaig ezen emeszteni magam hogy nem volt ra penzunk, hat most lesz! es en magam szerzeztem meg ra a penzt.

2012. szept. 30. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!