Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdag akarok lenni, hogyan...

Gazdag akarok lenni, hogyan érhető el?

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 17:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok milliomos, ne legyenek illúzióid a GYK-n senki sem az, bármennyire is állítja azt magáról :)

Gáz és vízvezeték szerelő vagyok, 160-170-re jön ki a nettóm éves átlagban. Vannak napok amikor 12 órát megyek, van amikor 2-t. Ez még nem a havi 300, amit előzőleg írtam, de van olyan szaki barátom, akinek ez is megvan.

Direkt írtam, hogy az iskola elvégzése semmi. Az igazi tanulás utána jön...

És senki nem álította azt se, hogy havi átlagfizetésből meg lehet gazdagodni - ezt csak te vetíted bele. Én annyit mondtam, hogy nem kell nagy dologra gondolni, tucatnyi módon lehet olyan munkát végezni amivel egy jó életszínvonalat el lehet érni. Általában a meggazdagodás iránti vágy a lusta és semmihez sem értő egyéneknél a legnagyobb, akik egész életükben várják a csodát...Nincs csoda. Kemény munka, aztán pedig a pénz van. Ez a nagy titok. De sírni meg kifogásokat keresni mindig egyszerűbb.

2012. szept. 26. 21:31
 22/24 anonim ***** válasza:
Na jó, mert a kérdezőt az érdekli, hogy lehet meggazdagodni. Átlagfizetésből sehogyan sem. Ha valahonnét elveszel pénzt, az máshonnan hiányozni fog. Ha a közüzemi díjakon spórolsz, nem lesz áram, víz, gáz. Ha a kaján spórolsz, alultáplált leszel, hosszú távon beledöglesz. A fizetések meg olyanok, hogy kb. semmire nem tudsz félretenni, a gazdagoknak pedig jellegzetes vonásuk hogy szarságokra is képesek dupla pénzt kiadni szimpla jaszkarizásból. Ezt ki engedheti meg magának vajon amikor lassan a kaja és a benzin is luxuscikk lesz?
2012. szept. 27. 00:25
 23/24 anonim ***** válasza:
Gykn lógásból biztosan nem
2012. okt. 2. 11:52
 24/24 anonim ***** válasza:

Kérdező:Tanulj ki szakmát,tanulj tanulj tanulj tanulj tanulj várjál tanulj tanulj,menj el dolgozni már SULI KöZBEN is.

Vegyük az én példámat amikor kezdtem a programozó szakot azt se tudtam mi az az elágazás(ez egy programozási fogalom,olyan alap,mint pl:Mi a H2O).

És majdnem kiestem az egyetemről.

DE és egy 100-as méretű DE összekaptam magam ma állandóan képzem magamat programozásban és az IT-ban,plusz mellette rengeteg angol kommunikációs órám van.Otthon edzés után programozok.

És elmentem a szakmámban dolgozni,egy multihoz kerültem bivajkemény hajtás árán.És már most minimum 3K-t kapokm kézhez,de ez nekem se elég ezér hajtok még inkább.

Tényleg igaz amit az egyik hozzászóló írt,le kell mondanod dolgokról,én speciel nem bulizni járok,hanem ide az irodába,hétköznap nuku buli,csak meló és tanulás,szigorúan.

Valamit valamiért.Nyújtsál pluszt munkahelyxeden végezd el előre a munkát,lássák rajtad,hogy akarsz,lássák rajtad,hogy szeretsz dolgozni,és ne essen ki a toll a kezedből délután 5-kor hanem ha nem vagy kész fejezd be a melót akár este 8-kor is.

Én volt,hogy este 11kor álltam fel és mentem haza,figyelj este 11kor.

Én vagyok aki mindig kéri külön a plusz munkát,én vagyok aki ha kell szombaton azonnal bejön melózni,én képzem magam,mert nem bruttó 100-t akarok keresni henam nettó 2misit minimum,és ehhez nagyon oda kell tenned magadat.

Vállalod,elkötelezed magadat.

Olvasgass könyveket a témában:bagolyvar.hu

-edesviz.hu

- [link]

25Ffi

2012. okt. 10. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!