Van itt valaki, aki gazdag? (lent)
Én nem szeretem ha azt mondják "Gazdag".
De hazudnék ha azt mondanám nem élek jól. Jól élek. Mindent megvehetek nem gond. Ha utazni van kedvem nem gond. Nem gond ha egyik nap 500 ezret kéne elköltenem valamire, és az sem gond ha másnap 400 ezret kell költenem. Nem volt gond megvenni apámnak a házat amire vágyott. Nem gond hogy minden nap étteremben ebédeljek, és ha akarok hetente járjak fodrászhoz.
Hogy élem a minden napjaimat?? Úgy ahogy mindenki más, csak éppen nem a pénz körül forog az agyam. Reggel felkelek, elmegyek a kis céghez aminek mi vagyunk a tulajdonosai. Természetes kell dolgozni, de jó érzés hogy én vagyok a magam főnöke. Ebédelek, majd edzőterembe megyek. Mivel szeretek úszni, így délután úszom, majd szaunázom egyet. Este a családdal vagyok, és ha van programunk akkor élvezzük a programot. Élvezzük az életet. Igyekszünk egészségesen élni, és minél több időt tölteni a családommal... Hogy milyen embernek tartom magam? A jómód ellenére igyekszünk normális emberek maradni. Nem különcködünk, nem vagánykodunk,és ami a lényeg nem felejtjük el honnan is jöttünk.
"Hogy élem a minden napjaimat?? Úgy ahogy mindenki más, csak éppen nem a pénz körül forog az agyam."
Pont az nem tesz átlagos emberré, hogy nem a pénz körül forog az agyad. Ezzel nem beléd akarok kötni. Az, hogy valakinek csak a pénz körül forog az agya, éppen elég ahhoz, hogy tönkre menjen idegileg idő előtt. Neked megadatott az a szerencse, hogy jól élj és ez emel ki az átlagból (ezzel semmi baj sincs). Inkább úgy mondanám, hogy továbbra is a valóságban élsz, ez tesz átlagossá. (Azt, hogy átlagossá tesz nem úgy kell érteni, hogy hű nem tudom tudom milyen cifra dolog, egyszerűen anyagilag nem az alsó osztályhoz tartozol.)
1. Az őseim is gazdagok voltak.
2. Mivel jár? Azzal, hogy azt csinálok, amihez épp kedvem van. Ha utazni szeretnék, akkor utazok, ha valami megtetszik, akkor megveszem magamnak.
3. A mindennapjaim olyan, mint minden más embernek. Reggel felkelek, tanulok, bemegyek az egyetemre, aztán ha hazaérek, akkor itthon segédkezem. Este kutyát sétáltatok, vagy barátokkal összeülök.
4. Jó embernek tartom magam. Titkolom az anyagi helyzetem, nincs autóm pl., gyalog, bringával és tömegközlekedési eszközökkel közlekedem. Nem vagyok lekezelő és arrogáns, alapvetően kedves és őszinte vagyok az emberekkel, ezért túlnyomórészt szeretnek is. Nem érzem magam felsőbbrendűnek és nem is viselkedem úgy. Fontos számomra a tudás, a műveltség és az empátia. Igaz, néha zárkózott vagyok. Mondjuk érdekesek az emberek is. Kisvárosban lakom és itt kb. mindenki mindenkit ismer. Nem úgy vagyok számon tartva, mint egy gazdag. Csak az lehet gazdag, akinek pöpec autója van és mutatja is a pénzét. Azokat kb. Istenítik az emberek, én meg olyan átlagosnak számítok, semmi extra. :) De ez így is van jól. 21l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!