Csak úgy lehet előrébb lépni ha gazdag pasinak gyereket
szül egy nő?
Figyelt kérdés
El vagyok keseredve mert pályakezdőként nem találok munkát 23 évesen. Igaz nincs diplomám, csak OKJ-m meg nyelvvizsgám. Azt látom a környezetemben hogy a velem egykorúak:
- Összejönnek/házasodnak egy idősebb, gazdag pasival, 1-2 gyereket szülnek és élnek boldogan. Nincs gondjuk semmire.
- Protekcióval bekerülnek valahova
- Külföldre mennek
Csak ezek a megoldások vannak?
2012. szept. 8. 22:47
1/9 Üveges válasza:
Nem, de ha más tisztességes megoldást akarsz ezért sokat kell szenvedni.
2012. szept. 8. 22:53
2/9 anonim válasza:
Üdv a klubban,ugyanígy el vagyok kenődve,mert nekem meg nemrég vették el a munkám.Remélem,fogok találni helyette valamit,ami nem rabszolgamunka és van életem mellette.
2012. szept. 8. 23:09
3/9 anonim válasza:
a negyedik lehetőség a dubajozás
2012. szept. 8. 23:12
4/9 anonim válasza:
Kitartás! aki keres, az talál:)
ne add fel, hiszen még csak most kezdődik a munkaszezon, szeptemberben szokott megélénkülni a piac:)
hajrá:)
2012. szept. 9. 00:17
5/9 anonim válasza:
Átképezheted magad esztergályosnak, cnc-snek, vagy gépészménröknek,esetleg lakatosnak, akkor jobbak az esélyeid.
Én 24 vagyok, én is lány, de nekem ez fordult meg a fejemben, álláshirdetések kapcsán.
Vagy persze külföld...de hogy ennyi idősen szüljek...
2012. szept. 9. 09:44
6/9 anonim válasza:
En 21 eves vagyok fiu. Engem vhogy egyaltalan nem zavar az hogyha erzem azt h egy csaj csak azert van velem mert mindenet fizetem. Bar nem mintha lett volna valaha is komoly kapcsolatom :D. Sztem telljesen normalis hogy a nok gazgag ferfira vagynak ez mar osidok ota igy van..mert a nok egyfajta biztonsagra vagynak..ez normalis en szerintem. Bar nekem semmim nincs de szuleim ugyvedek apam mar 60, anyam 52 es igen jomodunak mondanam oket. En most kulfoldon vagyok de Budapesten amikor csajoztam vhogy mindig csak olyan nokkel kavarodtam ossze akiknel pontosan jol tudtam hogy 60 szazalekban kb csak azert vannak velem mert mindenhova viszem oket meg minden sz@rukat fizetem.Es nem is zavart.. mondtak mar hogy balek vagyok hogy mindenuket fizetem..De ha jo csaj mert ne fizetnem..:D Es nem is talalkoztam azthiszem olyan csajszival aki nem ilyen lett volna szoval el sem tudom kepzelni hogy tenyleg szeressen.. de talan majd csak lesz valaki :DD
2012. szept. 9. 11:53
7/9 anonim válasza:
Hát, nagyjából ezek az opciók. Vagy nagy szerencsével bekerülsz vhova dolgozni és keresel épp annyit, h a rezsi, kaja kombót ki tudod fizetni.Esetleg csak minimálbért.Azaz vegetálsz.
2012. szept. 9. 12:46
8/9 anonim válasza:
6. válaszoló: Gondolom nem jó érzés azért. Keress egy olyan lányt, aki téged szeret és nem a pénzed.
2012. szept. 10. 02:24
9/9 anonim válasza:
ezek is lehetőségek,de jókor kell jó helyen lenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!