Én nem akarok gazdag lenni ez normális?
Normális. Nincs semmi akadálya. Lemondasz az örökségedről valami jótékony cél javára és megélsz a saját erődből. Kész.
Miért?
Mert unatkozol, lázadsz a szülői minta ellen, vagy tudat alatt bűntudatod van, amiért jobb Neked, mint másoknak. Ezt Neked kell kiderítened, én csak segíthetek, hogy megtudd.
Azért mert már meguntad,hogy mindent magkapsz,és nem értékeled az anyagi javakat.Bár a szegénység,és a gazdagság közt van átmenet is,ha annyi pénzed van,amiből tisztességesen meg tudsz élni.
Egyébként lányként nem vagy egyedül ezzel,hogy nem szeretnél gazdag lenni.Mert tapasztalatim szerint is a lányok többsége tényleg nem szeretne gazdag lenni,mert úgymond nem érdekli a pénz.De azt elvárja,hogy a partnere tehetős,gazdag legyen,és mindent megadjon neki,és a családjának.Ha fiú,(férfi) lennél jobban csodálkoznék rajta,hogy nem szeretnél gazdag lenni,de így nem,(ráadásul még csak 18 éves vagy)!
Könnyen vagdalózol a szavakkal, izgi lehet a hitel. Nem biztos, hogy azok is olyan izginek találják akik nem tudják fizetni és lehet az utcára kerülnek (ezt úgy mondom, hogy nekem semmi hitelem nincs). Könnyű úgy, hogy kipróbálnám, de ha mégse tetszik a szülők segítenek.
Amúgy gazdagságra én sem vágyom, nekem elég az amim van (van munkám, lakásom, kocsim, félretett pénzem és ezekért én dolgoztam meg), számomra a biztos megélhetés a fontos (persze pár tizessel havonta még kiegyeznék, de több nem kéne). És nem vágyom gazdag pasira sem, engem senki ne tartson el.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!