18éves lány vagyok nekem a szüleim nagyon gazdagok és gyerekként is mindent megkaptam de törődtek is velem de én nem akarok felnőttként gazdag lenni egy éve vagyok együtt a barátommal ő 19éves vele szeretnék élni de nem akarok nagy házban menő kocsikat miért van ez?
Igen-igen én is kérnék... :) vagy csak fizesd ki a számláinkat..lehet még te is sokallnád..vagy csak cseréljünk egy kis időre életet..és ha megunod akkor vissza az egész..de hátha megsjnálsz és befogadsz:D lassan ugyis kikapcsolják a villanyt.mi lessz még télen :S
2009. szept. 3. 15:51
22/45 anonim válasza:
Azért akarsz szegény lenni, hogy ne kelljen gondolkozni a pénzen? Hát elmondom, hogy akkor sokkal többet kell, egyfolytában azon jár az agyad hogyan oszd be azt a picit ami van.
2009. szept. 3. 15:55
23/45 anonim válasza:
Nem tudom milyen egyetemre mész, de nappalis mellett is lehet melózni (ha nincs annyi órád-nekem pl nincs sok). Beszéld meg szülőkkel, hogy te állod a rezsit a fizetésedből, vagy diákhitelt igényelsz és abból tartod el magad. (Ami mondjuk rohadtul nem ér, mert te azt bármikor kifizethetnéd.) Amúgy ne nemgazdag/szegény akarj lenni, hanem önfenntartó.
Hitelből élni pedig nem izgi, hanem korlátozó, ha nem tudod fizetni akkor meg félelmetes. Mellesleg nem azért dolgoztak a szüleid, hogy neked ne kelljen nélkülöznöd????
2009. szept. 3. 21:40
24/45 anonim válasza:
Teljesen megértelek, ugyanígy vagyok én is. Csak én nem megyek egyetemre pedig kitűnő tanuló vagyok. De fontosabbnak találom az Életet mint a tanulást. És hidd el, nekünk is lesz még problémánk az életben, attól függetlenül hogy pénzben nőttünk föl.
2009. szept. 3. 21:42
25/45 anonim válasza:
szia velünk (a családommal) nem akarsz cserélni?? :D van egy csomó hitelünk, adósság, spórolni kell. az életünk nagyon stresszes és boldogtalan tele veszekedéssel. ruhát havonta 1szer vehetsz magadnak..mi szívesen cserélnénk:D:D
2009. szept. 5. 13:41
26/45 anonim válasza:
Nem tudom , de lennék olyan helyzetbe mint te
21 éves fiú
2009. szept. 6. 13:53
27/45 anonim válasza:
Én meg gazdag akarok lenni
de ez csak álom marad :(
2009. szept. 6. 13:55
28/45 anonim válasza:
Én szeretnék nagy házban menő kocsikat
szerintem ne akard megtudni milyen nem gazdagnak lenni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!