Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány évesen kezdted el építeni...

Hány évesen kezdted el építeni a karriered?

Figyelt kérdés

Mennyi idő volt, mire minden kialakult, hogy saját életet kezdhess, elköltözve a szülőktől, saját keresetből?

Most hány éves vagy?

Szerinted késő-e 25 évesen elkezdeni karriert építeni?

2012. szept. 13. 18:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

na én pont ezt nem szeretném, amit az utolsó ír. azért, hogy egy évben egy-két hétre elmehessek luxusnyaralásra, legyen egy jó kocsim, házam, kihajtsam a belem, az életem többi részében csak dolgozzak???? sztem ez hülyeség.

és mióta több helyen is olvastam arról, hogy a halálukhoz közel álló emberek mit bántak meg leginkább az életükben, már biztos vagyok benne, hogy jól gondolom. a legtöbben azt sajnáltak, hogy túl sokat dolgoztak, a pénzt kergették, ahelyett, hogy több időt töltöttek volna el a családjukkal.....mert a szeretteink sokkal fontosabbak, mint egy BMW vagy egy okostelefon....és ezt tényleg nem irigységből írom, vagy hasonló, hanem ezt így gondolom.

én már feladtam a külföldi 1xűbb életet, azért, hogy újra közelebb élhessek a családomhoz itthon Mo-on....szóval komolyan gondolom.

2012. szept. 17. 15:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem kell feltétlenül egész életében az embernek ha okos akkor pár évig hajt de mint az őrült aztán meg élvezi a luxust.

Igen eleinte kőkemény meló,ajulásig.

Volt,hogy majdnem összeestem többször is.Vagy hogy este 10kor még dolgoztam,bár ez ritkább de volt ilyen.

2012. szept. 17. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy aki egyszer belekerül a mókuskerékbe, az aztán nehezen mászik ki belőle.

Ha most eléred, hogy vegyél egy szép lakást, jó kocsit, utána majd nagyobb házat, újabb, jobb kocsit és még többet tudó telefont, stb akarsz. Sőt majd a család is nyaggat, mert megszokják, h mindent megvehetsz....

Lehet, hogy már főnök leszel és effektíve nem dolgozol majd annyit, de annál nagyobb lesz a felelősséged, nagyobb teher - stresszesebb élet....

De ha neked ez a vágyad, akkor persze sok siekrt hozzá!

2012. szept. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!