Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány évesen indult be a...

Hány évesen indult be a karriered?

Figyelt kérdés
már akinek beindult, olyanok írjanak!
2012. jún. 8. 08:22
1 2
 1/13 anonim válasza:
25%
Nem érdekel a karrier. A család sokkal fontosabb.
2012. jún. 8. 08:37
 2/13 anonim ***** válasza:
27%
Detto, mint az első. Én annak örülök, h van munkám, teszek le valamit az asztalra. Igyekszem a lehető legjobban csinálni, amit csinálok, de az otthon a legfontosabb. Ha tehetném, akkor háztartásbeli lennék. Sajnos a mai világban egy átlagembernek ez nem éri meg.
2012. jún. 8. 08:42
 3/13 anonim válasza:
29%
A karriered nem lesz mindig ott melletted, nem fog ápolni, ha öreg leszel, nem leszel tőle több, maximum gazdagabb, nem leszel lelkileg/emberileg több tőle. A karriered nem segít ha bajban vagy.
2012. jún. 8. 08:46
 4/13 anonim ***** válasza:
25%

Nahát, első kettő! :)

ENgem sem érdekel a karrier, végzek az egyetemmel, 2-3 évre elmegyek valahova dolgozni, aztán úgyis jön a picur. Az, hogy anyuka legyek és társa a férjemnek fontosabb nekem annál, hogy karrierem legyen. Pláne, hogy mi saját vállalkozásra gyúrunk. :)

2012. jún. 8. 08:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

azért jó, hogy a kérdező kérte hogy olyanok írjanak akiknek beindult, de ide csak olyanok írnak akiknek nem indult be és meg is magyarázzák, hogy nem olyan fontos...

nekem 40 évesen indult be a saját vállalkozásom előtte dolgoztam sok helyen aztán gondoltunk egyet egy ismerősömmel és belevágtunk

a céget 12 éve alapítottuk ketten, és kb az utolsó két éve van az, hogy már alig kell vele foglalkozni csak termeli a pénzt :)

2012. jún. 8. 09:08
 6/13 anonim válasza:
100%
A férjemet tudom mondani,neki 1 éve,32 évesen.előléptették főnökké.
2012. jún. 8. 09:22
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

21 évesen protekcióval kerültem be egy bankba gyakornoknak. 25 évesen fiókvezetőként jöttem el szülni. Úgy terveztem hogy 1 évet maradok itthon, de egyre inkább úgy tűnik hogy nem így lesz, amit nem is bánok :-) Lehet, hogy a karrierem kicsit megreked, de ez van, valamit valamiért :-) Most úgy néz ki, 1,5-2 éves kora körül megyek vissza, a fiókbezárások és létszámleépítések miatt kizárt hogy fiókvezetőnek.

A férjem informatikus, egyetem alatt is dolgozott most egy nemzetközi cégnél csoportvezető 27 évesen.

OFF: ilyenkor hol vannak azok a válaszolók akik lenézik a háztartásbelieket mert a munka önvalósítás, kiteljesedés, öröm és boldogság?

2012. jún. 8. 09:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem 27 évesen, akkor választottak be egy nagy projektbe, ami meglendítette a szakmai fejlődésemet. Akkor már 4 éve dolgoztam annál a cégnél. 2 évig tartott a projekt, azóta eltelt 5 év, és sikerült a tapasztalatokat felhasználva egy még jobb állást kapnom.
2012. jún. 8. 09:32
 9/13 anonim válasza:
100%
Egyik barátnőmnek 13 évesen. Novellákat írt, és szerepelt velük tv-ben, közönség előtt. Könyven is jelent meg tőle írás. A weboldala is sikeres volt.
2012. jún. 8. 09:35
 10/13 anonim ***** válasza:

23évesen kezdtem el igazán tudni épiteni a karrieremet,informatikusként dolgozom egy multinak.

Nekem speciel ez a legfontosabb,saját családom,tehát feleség gyerek nincsen,de nem is vágyok rá még 10-15évig.

Én itt vagyok valamelyik válaszadó engem a pénz,a hatalom,a karrier,a csillogás tesz boldoggá.

24Ffi

2012. jún. 8. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!