Hány évesen indult be a karriered?
Nahát, első kettő! :)
ENgem sem érdekel a karrier, végzek az egyetemmel, 2-3 évre elmegyek valahova dolgozni, aztán úgyis jön a picur. Az, hogy anyuka legyek és társa a férjemnek fontosabb nekem annál, hogy karrierem legyen. Pláne, hogy mi saját vállalkozásra gyúrunk. :)
azért jó, hogy a kérdező kérte hogy olyanok írjanak akiknek beindult, de ide csak olyanok írnak akiknek nem indult be és meg is magyarázzák, hogy nem olyan fontos...
nekem 40 évesen indult be a saját vállalkozásom előtte dolgoztam sok helyen aztán gondoltunk egyet egy ismerősömmel és belevágtunk
a céget 12 éve alapítottuk ketten, és kb az utolsó két éve van az, hogy már alig kell vele foglalkozni csak termeli a pénzt :)
21 évesen protekcióval kerültem be egy bankba gyakornoknak. 25 évesen fiókvezetőként jöttem el szülni. Úgy terveztem hogy 1 évet maradok itthon, de egyre inkább úgy tűnik hogy nem így lesz, amit nem is bánok :-) Lehet, hogy a karrierem kicsit megreked, de ez van, valamit valamiért :-) Most úgy néz ki, 1,5-2 éves kora körül megyek vissza, a fiókbezárások és létszámleépítések miatt kizárt hogy fiókvezetőnek.
A férjem informatikus, egyetem alatt is dolgozott most egy nemzetközi cégnél csoportvezető 27 évesen.
OFF: ilyenkor hol vannak azok a válaszolók akik lenézik a háztartásbelieket mert a munka önvalósítás, kiteljesedés, öröm és boldogság?
23évesen kezdtem el igazán tudni épiteni a karrieremet,informatikusként dolgozom egy multinak.
Nekem speciel ez a legfontosabb,saját családom,tehát feleség gyerek nincsen,de nem is vágyok rá még 10-15évig.
Én itt vagyok valamelyik válaszadó engem a pénz,a hatalom,a karrier,a csillogás tesz boldoggá.
24Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!