Diplomások! Hány éves korodban kezdtél el dolgozni? Diploma alatt vagy után illetve a végzettségednek megfelelő helyen kezdted a karrieredet? Jelenleg a végzettségednek megfelelő munkakörben dolgozol? Karrier terén nagyravágyó vagy?
Lediplomáztam júniusban és szeptember végén sikerül a szakmámban elhelyezkedni.
Nem szakmába vágó volt az 1.munkahelyem,de nem volt más,ez 3hétig tartott. Majd a szakmámban dolgoztam 8hónapot.Azóta gyeden vagyok(kb.1,5éve és még 2,5évig azon is leszek). Visszavárnak,így szerencsés vagyok. Hogy nagyravágyó vagyok-e,jelenleg nem,de nekem a család az első.
24/L
2 diplomám van az egyiket 1998-2002 közöt a másikat 2004és 2007 között szereztem, csináltam.
Míg az elsőn nappalis voltam am ásodikon leveleezős ,gyerek mellett csináltam.
Én a főiskola előtt már dolgoztam biznoyos karrierizmusból kezdtem el. 2002-ben az első diplomámnak megfelelően helyezkedtem el. A másod diplomám sajna nem igen fogom hasznosítani. 6 évig GYES-n voltam,m ost nincs munka lehetőségem úgy ahogy eredendően szeretném, így kicsit módosítanom kell. most megyek interjúzni egy nagyobb céghez.
Nyáron végeztem,most nappalin csinálom a másoddiplomámat,mindkettő műszakis.Már 1 éve dolgozom heti 20 órában egy cégnél olyat ami kötődik a tanulmányaimhoz,elég jól megfizetnek,ha végzek 2012 nyarán akkor teljes munkaidőbe várnak szeretettel:)
előtte diákmunkákat végeztem
nagyravágyás megvan,a cég külföldi,sok országban van jelen,ha minden jól megy páromat is ideveszik és együtt kimegyünk vmi jobb országba
23/N
Építőmérnökként végeztem. A suli alatt nem dolgoztam.
A diploma munkámat nagyrészt úgy választottam meg, hogy egy megfelelő céghez menjek konzultálni(aki esetleg állásajánlatot képes adni). Meg is kaptam tőlük az állásajánlatot és a nyár végén(az utolsó szünetemet ki akartam használni), mentem dolgozni. Azóta is ott dolgozom.
Állásajánlatot képes adni - Kisebb jól működő cég, ugyanis nagy cégnél nem tudnak közvetlenül munkát adni, mert nincs kapcsolatuk a "központtal".
Hány éves korodban kezdtél el dolgozni? 25
Diploma alatt vagy után illetve a végzettségednek megfelelő helyen kezdted a karrieredet?
után, végzettségnek megfelelő helyen
Jelenleg a végzettségednek megfelelő munkakörben dolgozol? igen
Karrier terén nagyravágyó vagy? igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!