Szerintetek vállaljam el?
Figyelt kérdés
Munkát keresek, adódott egy lehetőség, viszont úgy érzem nem nekem lett ez megírva, nekem ez a labda túl magas, pályakezdő vagyok, szinte mindent be kell tanítani kivéve amit a suliba tanítottak azt nem, nem érzem képesnek h meg tudnám csinálni a munkát, azért mert szerintem senki nem fog bajlódni a betanításommal.
Viszont más nincs.
Hozzáteszem ha elvállalom költözés lesz, mert messze van a munkahely.
Ti mit ajánlotok?
2012. szept. 9. 22:15
2/5 A kérdező kommentje:
Na igen, de szarul vagyok mert nincs más szóval el kellene vállalni, de nekem ez magas labda.
Egyébként 1. válaszadó indokolnád is?
2012. szept. 9. 22:22
3/5 anonim válasza:
A kételkedés ebben a munkáltató dolga, úgy látszik, ők alkalmasnak találnak a feladatra. Mit veszíthetsz? Dolgozol egy hónapot, annyit mindenképp kifizetnek, azután legfeljebb abbahagyod.
4/5 anonim válasza:
mindenért amit írtál.
költözni meg nem volnék hajlandó!
5/5 anonim válasza:
Szerintem vállald el. Egyrészt mert fiatal vagy és pályakezdő másrészt a költözés ne tartson vissza mert ilyenkor ez a normális. persze megértem ha nem akarsz elköltözni meg hogy fizetésig miből tartod el magad de ha nincs más meg kell ragadnod a lehetőséget mert így sosem lesz munkatapasztalatod egy darab sem és így még nehezebb az elhelyezkedés. Én 1 évig voltam munkanélküli igaz jártam esti képzésre kitanulni valamit de az édes kevés volt hozzá sajnos. Én is kaptam egy munkalehetőséget igaz közelbe volt legalább de így is utazhattam olyan 30-40 percet csak oda de legalább volt munkám örültem neki hogy dolgozhattam meg lett munkatapasztalatom mivel engem is betanítottak így elég könnyen ment a munka utána, és az önéletrajzomba legalább beletudtam írni hogy itt dolgoztam ezt csináltam és már jobban álltak hozzám amikor beadtam más helyekre a papírjaimat és a 10 ből 6 helyről telefonáltak is hogy mehetek interjúra ami azért manapság nem minden napi. Szerintem gondolkozz el rajta legalább próbáld meg ha ők aztmondják hogy ez neked nem való akkor tényleg nem okos ötlet elvállalni. De ha már kaptál lehetőséget akkor miértne? Előbb utóbb elkell kezdeni valamit és lehet később rosszabb lesz meg nem találsz majd semmit és kitudja mikor leszel rászorulva a pénzre meg a munkára akkor szerintem még az ország másik felére is elmennél dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!