Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Neked mi lenne az a munka...

Neked mi lenne az a munka amit szívesen végeznél?

Figyelt kérdés
És mi az ami miatt nem azt csinálod? Teszel érte hogy egyszer olyan munkád lehessen? Vagy már megvan?
2012. szept. 5. 13:05
1 2 3 4
 21/34 Tojasleves válasza:
77%

Én legszívesebben kísérleti alany lennék alvásvizsgálatokhoz, állandó éjszakai műszakban.

Most képzeld el: Elmész este 10 kor kezdődik a munkaidő, lefekszel aludni, reggel 6 kor felébresztenek, hogy mára vége a munkának, hazamész és mondod: Egész éjjel melóztam, lefekszem aludni... és a fizut meg csak felveszed.

2012. szept. 5. 15:27
 22/34 anonim válasza:

Még lesz időm elgondolkodni mit is szeretnék, egyenlőre még tanulok, de már 6 éves korom óta(vagy még több?) tengerbiológus akartam lenni, vagy régész. Nagyon szeretem a medúzákat, és tengeri állatokat, valamint a történelem is egy olyan dolog amit nagyon szeretek, inkább a régi, ó- és őskor az ami jobban vonzz, bár a többi korszak is nagyon megfogott.

Azonban az ország, nem tudja megadni a lehetőséget erre, vagyis megtudná, de nem érdemes, itthon nem, de külföldön, még ha van esély is, úgy érzem ehhez most már késő. Nem akarom elhagyni az országot, bár szívesen dolgoznék külföldön is.

Jelenleg azt tervezem, hogy a mezőgazdaságban helyezkedem el (családi vállalkozás) bár ezen területen is még gondolkozom. Az a baj, hogy senki nem mondd semmit, nem támogat, nem tart vissza.

2012. szept. 5. 15:28
 23/34 anonim ***** válasza:
45%

Jó a kérdés, 5 ***** a kérdezőnek! :)

A munka szót kitörölném a szótárból, mert rühellek melózni, pláne sz.aros 97 ezerért/hó + Erzsébet utalványért egy diplomával. De hogy mégis írjak valamit:

Lennék azoknak a helyébe, akik zsír új BMW X6, X1, Mercedes, Audi Q7, Maserati, Aston Martin stb. 3.0 - 4.0-es benzintemetőkkel járják a várost, a ruha ami rajtuk van többet ér mint egy átlag ember egy havi fizetése, és még a tojáshéj ott a s.eggükön, vagy kicsit barnább az átlagnál..

Csak valaki mondja meg, hogy miből telik nekik rá? Mert én is rögtön átállok a sötét oldalra, le is tagadom, hogy iskolába jártam, ha ez kell, és még helytelenül is megtanulok írni. Végül is Schmitt Palinak bejött, mert lehetett államfő :)

2012. szept. 5. 16:38
 24/34 anonim válasza:
Kutyakozmetikus, de még 18 éven aluli vagyok, ezért még nem lehetek az.
2012. szept. 5. 17:07
 25/34 anonim ***** válasza:
Légi-utaskísérő- itthon szűk a piac, van kb két cég, egyik sem az igazi feltételekkel, így nem ott dolgozom.
2012. szept. 5. 17:10
 26/34 anonim ***** válasza:

Ha nem számítana semmit a pénz, akkor tanár lennék, mindig is az volt az álmom. Alapból szeretem a suli légkörét, tudom, hogy imádnám a tanítványaimat, meg a saját kis osztályomat is :))

Más területre vitt az élet, olyanban dolgozom, amiben sokkal több pénz és előrelépési lehetőség van.

Hogy miért? Csóró voltam egész gyerekkoromban, és nem akartam az egész életemet azzal tölteni, hogy a számlákkal sakkozok.

2012. szept. 5. 17:27
 27/34 anonim válasza:
Én is cukrász lennék :)
2012. szept. 5. 18:01
 28/34 anonim ***** válasza:
Valamilyen manager egy multinál. Jó fizetés, kihívások, nemzetközi munkakörnyezet, karrier...
2012. szept. 5. 18:06
 29/34 anonim ***** válasza:
Én motortesztelő lennék de erre semmi esély nincs. Így ha furgonra tudok kerülni nemzetközizni akkor is boldog leszek.
2012. szept. 5. 18:08
 30/34 anonim ***** válasza:
focista lennék, mert szánalmas, undorító hogy 90 millió forintot keresnek C.Ronaldo félék, és ez igaz bármilyen sportolóra is.
2012. szept. 6. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!