Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Neked mi lenne az a munka...

Neked mi lenne az a munka amit szívesen végeznél?

Figyelt kérdés
És mi az ami miatt nem azt csinálod? Teszel érte hogy egyszer olyan munkád lehessen? Vagy már megvan?
2012. szept. 5. 13:05
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
83%

Bár mostanában annyira fáradt vagyok, hogy legszívesebben a munka szót kitörölném az emberiség szókincséből...azért megerőltetem magam és álmodok valamit.

Mondjuk lennék politikus (persze mindig az aktuális kormánypárt képviseletében). Vagy lennék szakszervezeti vezér. Vagy valamilyen kamucímkés média megmondóember. Lennék esztéta.

Tehát bármi, amihez nem kell mást csinálni, csak beszélni sokat sokmindenről feleslegesen...

Ehelyett ülök a gép előtt napi 6 órát és monotonon pötyögök, közben meg senkihez nem szólok egy szót sem.

2012. szept. 5. 13:09
 2/34 anonim ***** válasza:
64%
Ugyanezt(programozó), csak több pénzért. Viszont nem vagyok kapzsi, jó sorom van így is.
2012. szept. 5. 13:11
 3/34 anonim ***** válasza:
50%

Nekem erről a kérdésről ez a cikk ugrott be :) :

[link]

2012. szept. 5. 13:19
 4/34 anonim ***** válasza:
89%

Cukrász lennék szívesen, de csak szarér'-hugyér' lehet elhelyezkedni, hétvégézéssel, 12 órázással. Pedig minden hülye nyűge ellenére szeretem ezt a szakmát.

Úgyhogy most programozónak tanulok, ami a kettes számú érdeklődési köröm.

Valamint szívesen lennék tűzoltó, számomra az ő munkájuk áll a legközelebb a "Hős" mintaképhez, viszont a rossz szemem miatt ez nekem kiesik.

2012. szept. 5. 13:20
 5/34 anonim ***** válasza:
86%

Legszívesebben magyar tanár lennék, és gyerekeket tanítanék egészen a nyugdíjazásomig. Hogy miért nem azt csinálom? Egyrészt mert nem becsülik meg a tanárokat főképpen pedig azért mert nem is fizetik meg őket.

Így közgazdász lettem :)

2012. szept. 5. 13:22
 6/34 anonim válasza:
83%
Én művész lennék és festegetnék, rajzolgatnék all day, all night. VAGY mesekönyveket illusztrálnék. De lennék még étteremkritikus is, mert imádok enni.
2012. szept. 5. 13:27
 7/34 anonim ***** válasza:
83%

Szívesen lennék színész, de itthon nincsenek komoly filmek, amikre azt mondanám, hogy hú, ezért megérné kitanulni a szakmát. Itthon alig vannak valódi művészek, én meg nem vagyok az a celebringyó fajta.

Nem mellesleg párom is megmondta, hogy nem szeretné, ha színész lennék, ugyanis nem tudná elviselni, hogy esetleg a szerep miatt mással csókolózom, vagy ágyjelenetet adunk elő.

Szívesen lennék még állatmentő is, aki egy farmot vezet, ahova sérült, vagy árva állatok kerülnek. Ehhez viszont rengeteg pénz kéne. Itthon nem olyanok az emberek, hogy mélyen nyúljanak a tárcájukba, hogy segélyezzék az ehhez hasonló intézményeket.

Ami még lennék, az a vallástörténész. Járnám a világot, könyveket írnék, akár még egy tévécsatornához is leszerződnék és egy komoly műsor szakértője lennék.

De lennék geológus is, szintén egy műsor szakértőjeként.

Hogy miben dolgozom? Azzal, amivel soha, de soha nem akartam: a pénzügyi világban...

Remélem, nemsokára inkább vállalkozó leszek.

22L

2012. szept. 5. 13:29
 8/34 anonim ***** válasza:
82%
Én állatokkal foglalkoznék. Kutyákkal, lovakkal vagy delfinekkel.
2012. szept. 5. 13:30
 9/34 anonim válasza:
86%
Író akarok lenni,és könyveket kiadni,felolvasásokra járni,és emberekkel beszélgetni,sokat-sokat. :D Régebben divattervező szerettem volna lenni, később magyartanár. Néha azt érzem,kifutottam az időből,mert 25 vagyok,de nem fejeztem be az egyetemet,de aztán rájöttem,hogy az ember addig tanul,ameddig tud,a kor mindegy. Mindenképpen olyasmit csinálnék szívesen,ami kreatív,de közben emberekkel is foglalkozom (most hasonló a munkám), de az írás és a divattervezés a mai napig megmaradt... remélem adódik majd olyan lehetőségem az életben,amikor foglalkozhatok ilyesmivel! :D
2012. szept. 5. 13:31
 10/34 anonim ***** válasza:
83%

Én riporter lennék nagyon szívesen.

Nem tudom, nem úgy alakult az életem, nem is indultam el sosem ebben az irányban,de még egyszer hátha.

2012. szept. 5. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!