Neked mi lenne az a munka amit szívesen végeznél?
Én egy extravagáns, elegáns ruhákkal foglalkozó üzletet szeretnék nyitni a jövőben.
(hobbim a varrás, tervezés régóta, most szeretnék elkezdni interneten árulni, ha időm engedi).
Az ok, ami miatt nem csinálom: éppen külföldön halmozom hozzá a tőkét ;)
Utazás vagy rendezvényszervező lennék szívesen.
Még nincs meg. Tenni is fogok érte, mivel már megszereztema képesítést, de a környékemen elég telitett a munkapiac...Most egyelőre pénzt szeretnék keresni, akárhogy, nem várhatok az álmomra, de ahogy lesz munkám, és kapcsolataim, idővel talán végezhetem.
Én állatkertben szeretnék dolgozni gondozóként. Szerintem nagyon szép szakma...én imádom az állatokat, és ők olyan pluszt adhatnak az embernek, melynek eszmei értéke van csupán, a lelkedet, az érzéseidet gazdagítja, ám pénzben nem mérhető.
Ehelyett 8-9 órában egy irodában dolgozok, bunkó emberek tömkelegével találkozom naponta, miközben piszok nagy nyomás nehezedik a vállamra, mivel nagy az anyagi felelősségem...és nem is fizetnek meg.
Miért nem azt csinálom, amit szeretek? Mert a szüleim nem erősítették bennem az érzést, hogy akkor lehetsz boldog, ha olyan munkát végzel, ami egyben a hobbid is.Most meg már úgy érzem túl késő, hogy pályát módosítsak.
Jó a kérdés, és szép válaszok jönnek rá:)
Érdemes volt elolvasni:)
Kutatóként szívesen dolgoznék a mesterséges intelligencia, robotika, neurológia határmezsgyéjén, az emberi agyműködés számítógépes modellezésével.
Vagy basszusgitárosként rocksztár és hivatásos alkoholista a nyolcvanas években. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!