Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Neked mi lenne az a munka...

Neked mi lenne az a munka amit szívesen végeznél?

Figyelt kérdés
És mi az ami miatt nem azt csinálod? Teszel érte hogy egyszer olyan munkád lehessen? Vagy már megvan?
2012. szept. 5. 13:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%

Én egy extravagáns, elegáns ruhákkal foglalkozó üzletet szeretnék nyitni a jövőben.

(hobbim a varrás, tervezés régóta, most szeretnék elkezdni interneten árulni, ha időm engedi).

Az ok, ami miatt nem csinálom: éppen külföldön halmozom hozzá a tőkét ;)

2012. szept. 5. 13:33
 12/34 anonim válasza:
75%
Én Irodalom és rajz tanár lennék szívesen, és rajta is vagyok az ügyön, egyenlőre még tanulok, és még fogok is egy darabig. De szívesen foglalkoznék állatokkal is, csak hát ez későn jutott eszembe, és már nincs lehetőségem, és időm biológiát meg hasonlókat tanulni.
2012. szept. 5. 13:36
 13/34 anonim ***** válasza:
75%

Utazás vagy rendezvényszervező lennék szívesen.

Még nincs meg. Tenni is fogok érte, mivel már megszereztema képesítést, de a környékemen elég telitett a munkapiac...Most egyelőre pénzt szeretnék keresni, akárhogy, nem várhatok az álmomra, de ahogy lesz munkám, és kapcsolataim, idővel talán végezhetem.

2012. szept. 5. 13:36
 14/34 anonim ***** válasza:
75%
Tanárból könyvelő lettem, de hobbim a babaruhabörzézés,szívesen nyitnék egy első osztályú luxus turit, ahol a gyönyörű igényes kisruhák mosva-vasalva lennének kirakva, de erre nemigen van igény.
2012. szept. 5. 13:37
 15/34 anonim ***** válasza:
81%

Én állatkertben szeretnék dolgozni gondozóként. Szerintem nagyon szép szakma...én imádom az állatokat, és ők olyan pluszt adhatnak az embernek, melynek eszmei értéke van csupán, a lelkedet, az érzéseidet gazdagítja, ám pénzben nem mérhető.

Ehelyett 8-9 órában egy irodában dolgozok, bunkó emberek tömkelegével találkozom naponta, miközben piszok nagy nyomás nehezedik a vállamra, mivel nagy az anyagi felelősségem...és nem is fizetnek meg.

Miért nem azt csinálom, amit szeretek? Mert a szüleim nem erősítették bennem az érzést, hogy akkor lehetsz boldog, ha olyan munkát végzel, ami egyben a hobbid is.Most meg már úgy érzem túl késő, hogy pályát módosítsak.

2012. szept. 5. 13:38
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
Tetszik a kérdésed. Végre valaki feltett egy értelmes, elgondolkodtató kérdést is, melyre, ha igazán őszintén válaszol az ember, önbírálat, és összegzés is az életedre nézve.
2012. szept. 5. 13:44
 17/34 anonim válasza:
100%

Jó a kérdés, és szép válaszok jönnek rá:)

Érdemes volt elolvasni:)

2012. szept. 5. 13:51
 18/34 anonim ***** válasza:
68%
Hát igen... engem is úgy írattak be a közgazdasági szakközépbe a szüleim, hogy közgazdászként bármi lehet az ember... Pedig én kisgyerekként is tanító néniset játszottam. :) De ez van, egyenlőre ezzel a szakmával kéne elhelyezkednem :)
2012. szept. 5. 13:58
 19/34 anonim válasza:
69%
Nekem az is elég lenne ha eltudnák helyezkedni a szakmámban!!!!
2012. szept. 5. 15:17
 20/34 anonim válasza:

Kutatóként szívesen dolgoznék a mesterséges intelligencia, robotika, neurológia határmezsgyéjén, az emberi agyműködés számítógépes modellezésével.

Vagy basszusgitárosként rocksztár és hivatásos alkoholista a nyolcvanas években. :D

2012. szept. 5. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!