Szívesen mész munkába? Mennyi időd marad munka mellett a családra/ párotokra/barátokra?
Én nagyon szeretem a munkámat, irodában dolgozom, tehát végülis olyan helyen, ahol mindig is szerettem volna. :)
Nagyon jó a társaság, szupik a munkatársnőim (igazából az elmúlt évek alatt barátnőkké avanzsálódtak), a főnökkel sincs semmi baj, bár a maga stikkjei megvannak, de melyik főnöknek nincsenek? :D
Mivel nincs messze tőlem, ezért nem is kell messze autóznom, és nem is kell korán kelnem, ebből adódóan délután hamar haza is érek. :)
Sajnos a páromat csak hétvégén látom (nagyon messze lakunk egymástól és csak akkor tudunk találkozni), de mivel pénteken csak 6 órát dolizunk, ezért nagyon korán tudunk talizni. :)
Minden másra is jut időm itthon, amire szeretnék! :)
Mindenkinek ilyen munkahelyet kívánok :D
8-4ig dolgozom irodában,szeretek ott lenni
párom 2km-rel arrébb dolgozik,nagyjából kötetlen munkaidő (csak legyen meg a havi x órája),igy általában együtt jövünk-megyünk,hazafele kigondoljuk a vacsit,bolt ha kell,legkésőbb fél5re otthon vagyunk,zuhany,közös vacsifőzés,kaja,filmezés
munkába szivesen megyek,napközben tudok emailezni párommal meló mellett,igy eltelik hamar a nap
23/N
Szeretem a munkám :)
Kötetlen munkaidőben dolgozom, így tudom igazítani az egyéb elfoglaltságaimhoz. A párom 12 órázik, viszont olyan a beosztása, hogy 4 nap munka, 4 nap szabad, így ha ügyesen oldom meg a munkám, akkor sok időm van rá is. Viszont tanulok is, az tényleg sok idő és kötött is, de kibírható. Főleg hogy szeretem.
És mindig igyekszem időt szakítani a barátaimra és a hobbijaimra is. Igaz, ennek az az ára, hogy elég húzós napjaim vannak, de ha időnként beiktatok egy-egy olyan napot, amikor TÉNYLEG nem csinálok semmit, egész kibírható :)
Ja és jófejek a munkatársak, változatos a munka és jó a fizu is :)
Kezdő szabadúszó vagyok, nincs ilyenem hogy munkahely, amúgy szeretem ezt a szakmát, és főleg azt, hogy én osztom be az időm. Meg mostanában nem csinálok kb. semmit, mert nincs olyan sok meló. Csak ebből nem tudom (tudnám) még fenntartani magam. Nem kell pénzt kérnem szülőktől (sőt van hogy ők kérnek), csak éppen velük lakom..
Bíztató érzés olvasni ezt a sok pozitív választ, úgyhogy ha bármelyikőtök grafikust keres, szólhat:) (privit írni most nem érdemes, mert letiltódott a fiókom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!