Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát vállalhatnék 16...

Milyen munkát vállalhatnék 16 évesen? (Sok részlet odalent. )

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és eléggé kilátástalan. Kerestem nyári munkát, több interjún voltam, sokáig is jutottam, de az idősebb jelentkezőket részesítik mindenhol előnyben természetesen... Hacsak nincsenek kapcsolatai az embernek. Anyámnak meggyőződése, hogy már félig nekem kéne eltartanom a családot... De valljuk be, hogy egy kamasz nem erről álmodik. Ráadásul, elmondhatom magamról, hogy túlteljesítem minden szülő elképzeléseit, csak a saját anyám veszi semmibe a teljesítményem. Bármilyen munkát elvállalnék egyszerűen. Alkalmit, takarítást, adminisztrálást, gyerek felvigyázást, akármit, iszonyat alacsony munkabérért is! Bárkinek bármi tanácsa, segítsége, megköszönném. Illetve... Aki ezt olvassa, és egy kicsit elbeszélgetne velem anyukámmal való kapcsolatomról, az is nagyon sokat segítene nekem! Köszönöm!

Egy kétségbeesett lány...

#munka #takarítás #diákmunka #gyerek felvigyázás
2012. aug. 28. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Iskolaidőben, kiskorúként ti nagyon ne fogtok munkát találni. Ezt borítékolhatjátok.
2012. aug. 28. 22:56
 12/15 anonim válasza:
Iskolaidőben 17 felett lehet csak dolgozni, ezt én is tudom. Viszont ha még iskolaidőben (második félév) kutakodom a szövetkezeteknél, valószínűbb, hogy nyárra találok melót! ;) Legalább is a tapasztalatok ezt mutatják. (Előző komm.)
2012. aug. 28. 23:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Egyébként, nem feltétlenül kell állandó munka... Például olyanokra gondolok, hogy elmenni takarítani néha, vagy idősebbeknek szoktam itt a környéken bevásárolni, vagy gyerekre vigyázni... Ilyeneket hol lehet találni?
2012. aug. 29. 09:45
 14/15 anonim válasza:
Próbáld meg az iskolaszövetkezeteket vagy a Tescot. Ott pl árufeltöltőnek. Nálunk nagyon sok a 16-17 éves diák. Illetve szórólapozás,napszám gondolok itt alma,szilva,meggy. Én már 2 éve járok folyamatosan és nagyon jó. A fizetés is jó.
2012. aug. 30. 09:26
 15/15 Schönherz Isk. válasza:

Kedves kérdező!

Iskolaszövetkezeten keresztül tudsz munkát vállalni szülői engedéllyel. Azt javaslom, hogy regisztrálj minél több iskolaszövetkezet honlapján, jelentkezgess azokra a munkákra amiknek a betöltésére alkalmasnak érzed magad. Biztos vagyok benne, hogy fogsz találni olyan munkát ami megfelelne, és még tanulni is marad időd mellette.

Üdvözlettel:

A Schönherz Iskolaszövetkezet csapata

2012. szept. 12. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!