Milyen munkát vállalhatnék 16 évesen? (Sok részlet odalent. )
16 éves vagyok, és eléggé kilátástalan. Kerestem nyári munkát, több interjún voltam, sokáig is jutottam, de az idősebb jelentkezőket részesítik mindenhol előnyben természetesen... Hacsak nincsenek kapcsolatai az embernek. Anyámnak meggyőződése, hogy már félig nekem kéne eltartanom a családot... De valljuk be, hogy egy kamasz nem erről álmodik. Ráadásul, elmondhatom magamról, hogy túlteljesítem minden szülő elképzeléseit, csak a saját anyám veszi semmibe a teljesítményem. Bármilyen munkát elvállalnék egyszerűen. Alkalmit, takarítást, adminisztrálást, gyerek felvigyázást, akármit, iszonyat alacsony munkabérért is! Bárkinek bármi tanácsa, segítsége, megköszönném. Illetve... Aki ezt olvassa, és egy kicsit elbeszélgetne velem anyukámmal való kapcsolatomról, az is nagyon sokat segítene nekem! Köszönöm!
Egy kétségbeesett lány...
Kedves kérdező!
Iskolaszövetkezeten keresztül tudsz munkát vállalni szülői engedéllyel. Azt javaslom, hogy regisztrálj minél több iskolaszövetkezet honlapján, jelentkezgess azokra a munkákra amiknek a betöltésére alkalmasnak érzed magad. Biztos vagyok benne, hogy fogsz találni olyan munkát ami megfelelne, és még tanulni is marad időd mellette.
Üdvözlettel:
A Schönherz Iskolaszövetkezet csapata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!