Van itt valaki, aki meg tudná válaszolni a közmunkával kapcsolatos kérdésem?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a bérpótló juttatásért cserébe, milyen együttműködésre van szükség a közmunkán fellül? Azt tudom, hogy az önkormányzat előírhatja a lakókörnyezet tisztántartását, de mit jelent az igényléshez szükséges formanyomtatványon, hogy "vállalom az együttműködésre kijelölt szervvel való együttműködést" (ami nem a munkaügyi központ, mert az külön is meg van említve a nyomtatványon)?
"vállalom az együttműködésre kijelölt szervvel való együttműködést"
Az az önkormányzat lesz. Ha behívnak km.-ra arra vonatkozik az együttműködés.
Én a vízügyhöz mentem jelentkeztem, miután az ökinél letelt a 2x3hónap közmunka.
Nem mennék vissza oda,/öki/ csicskának nézik az embereket.
Igaz a pénz itt is kevés 47ez ft, de a gátőr normálisabb, megértőbb, nyári melegben 1órakor tüzünk haza,
A melo még reggel el van végezve, így van látszatja és mindenki jól jár.
Szia nagyon tájékozatlanok vagytok, nincs bérpótló tám. már 2éve megszűnt, az f.h.t van helyette de van egy rossz hírem, ez is megszűnik, 2013-ban márciusában.
Helyette nem lesz állandó segélyezés, csak közhasznú munka, mindenkinek aki munkanélküli, +aktív korú.
De fentről úgy hallottam, az irodában is beszélik már néhány hónapja a közmunkabért is csökkenteni fogják, 38ezer ft-ra, most okt.ben szavaznak róla ogy.ben.
xar világ vár ránk, az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!