Ti elmennétek? Jó lenne segíteni a családnak.
Nincs melóm, lassan fél éve, és a szüleimnek már megígértem hogy amint lesz lehetőségem, akkor elmegyek dolgozni.
Beküldtem már 100 helyre legalább az önéletrajzom, és erre pont az Allianztól tudtak felhívni értékesítői állásra.
Ez annyit jelent (voltam már pár ilyen interjún) hogy egy képzés után jutalékért (akár az ismerőseimen keresztül) ügyfeleket szerzek.
Megéri? Én biztos állásra vágyom, biztos fizetésért. Nem akarok még én fizetni valamiért.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
Egy ismerősöm is odament, pont az Allianzhoz.
Ki kellett váltani a vállalkozóit, satöbbi.
Most éppen a laptopját árulja...
Én elutasítottam, amikor jött egy ilyen ajánlat. Nem éri meg, vállalkozói kártya, elvenné a szabad időt úgy, hogy szinte semmit sem keresel.
Eleinte én is "kacérkodtam" a gondolattal, kétségbe voltam esve. Gondolom te is.:(
És te azt mondtad, hogy az 1. munkát vállalod el, nem pedig az első rabszolgamunkát. Szerintem keress tovább.
Az igen... Hát köszönöm a válaszokat, szerintem nem megyek el.
Tényleg nem rabszolgamunkát szeretnék, csak már jó lenne valami. Azért nem adom fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!