Megszűnt a munkahelyem, kiadtam a lakásom és haza költöztem (nagy családi ház). Először azt gondoltam, milyen jó lesz jön a pénz, dolgozni se kell, lesz mindenre időm. 3. hónapja viszont megesz az unalom, mert haverok is csak hétvégén érnek rá. Arra gondoltam, hogy kéne munkát keresnem.
Én valószínűleg átrendezném a vagyoni helyzetemet. A lakáskiadás nem egy akkora üzlet, hogy hosszú távon arra pocsékoljam el a pénzemet. Sokkal jobban meg lehet a pénzt dolgoztatni.
2012. aug. 13. 20:19
12/20 anonim válasza:
Havi kilencven az semmi, pláne hosszú távon. És, ha nem lesznek a szülők, havi kilencvenből éhen is halhatsz. Azonkívül nem árt dolgozni, mert, ha tényleg beüt a baj, legyen már valami tapasztalatod!
2012. aug. 13. 21:14
13/20 anonim válasza:
Én nem dolgoznék! 19 éves/ férfi vagyok és profi táncos,de nem tanultam soha táncolni! 300.000-ft keresek.
2012. aug. 14. 00:40
14/20 anonim válasza:
Lelakják a lakásodat és felújításra elmegy a pénz. Ha nem jelented be őket beköltöznek és ha bevisznek egy kisgyermeket ki sem teheted őket, ha bejelented őket a negyede elmegy adóban.
2012. aug. 14. 01:11
15/20 anonim válasza:
Én tuti, hogy dolgoznék. Tudom, hogy így belegondolva mindenkinek csak a koránkelés, stressz meg az unalom jut az eszébe a munkáról. De kevesen veszik észre a velejáróját. Az ott szerzett ismerősöket, a velük való "marhulást". Persze, hogy unalmas a meló...de sosem fogod egyedül érezni magad, hisz a kollégák is ugyanúgy éreznek, mint te. Otthon üldögélve, a semmittevéstől magányosnak, letörtnek fogod érezni magad. Nem lesz semmi élményed (mert ha hiszed, ha nem, a munkában ilyet is szerezhetsz). Egy idő után unalmas leszel.
2012. aug. 14. 22:36
16/20 anonim válasza:
Látszik, hogy a mai társadalom, ill. mai fiatal min nőnek fel. Gondolok itt az anyátok köztre, meg facebook, meg sok zöldség a TV-ben, és máris az az eredménye, hogy 90 rugó és a többség nem is akar dolgozni, mert minek.
2012. aug. 15. 18:25
17/20 anonim válasza:
Bocsánat, én is igen a tévében dolgozom és 18 vagyok és igen jól keresek,mert ez a munkám! El kell fogadni! Nem mindenkinek lehet álom állása! És igen lehet,hogy irigyek vagytok mert 18 évesen 300.000 ft fölött keresek,és gondoljátok,h nem is dolgozom érte,pedig PLÁNE DE! Mindennap napi 5 órákat kőkemény tánc van! És emellett a beállítások stb..stb...!
2012. aug. 18. 21:34
18/20 anonim válasza:
Én filmsztár vagyok. Tudom, hogy most nem illik ide ez, és offnak számít, de ki kell adnom magamból. Három nyaraló házam van a Karib tengernél. Tudom, hogy sokan egyet nem engedhetnek meg maguknak...de hát én annyira szeretem azt a tájat. Lehet is irigykedni. De most mit tegyek, ha ilyen jó színész vagyok? Nagyon jól keresek, mint az előző válaszoló...de hát nekünk ez a munkánk, hogy jól keressünk. El kell fogadni. Jól mondod.
Kedves előző, melyik csatornán lehetne téged megnézni egyszer? Lehet, hogy beajánllak egy filmbe.
2012. aug. 19. 16:15
19/20 anonim válasza:
Köszi amúgy az ősszel induló X Faktorban láthatsz, de a nyár során elég sok rendezvényen is fellépek egy csapattal,de pontosan nem tudom,hogy melyikeken! :) És szerintem is így van! :)
2012. aug. 19. 17:02
20/20 anonim válasza:
És meg szeretnem kerdezni, h melyek a leghíresebb filmek amikben szerepeltel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!