Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti dolgoznátok ha lenne havi...

Ti dolgoznátok ha lenne havi 90 ezer bevételetek?

Figyelt kérdés

Megszűnt a munkahelyem, kiadtam a lakásom és haza költöztem (nagy családi ház). Először azt gondoltam, milyen jó lesz jön a pénz, dolgozni se kell, lesz mindenre időm. 3. hónapja viszont megesz az unalom, mert haverok is csak hétvégén érnek rá. Arra gondoltam, hogy kéne munkát keresnem.

26/F

2012. aug. 13. 18:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Dolgoznék. Egyrészt 90000 Ft annyira nem sok, másrészt elég kiábrándító az olyan pasi, aki otthon ül egész nap. Keress munkát, az még nem ölt meg senkit.
2012. aug. 13. 18:40
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha megengedhetném ezt a luxust, én tuti utánnajárnék valami olyan melónak ami örömet is okoz. Ha más nem, elmennék önkéntesnek, akár külföldre. Ott van ellátás, szállás, csak dolgozni kell, de cserébe megtanulsz perfekt egy nyelvet.
2012. aug. 13. 18:45
 3/20 anonim ***** válasza:
58%
Azt mondom,hogy a lustaság fél egészség:) Nem dolgoznék,egy életünk van,abba meg nem kell beleszakadni,attól nem lesz jobb.
2012. aug. 13. 18:46
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Ha a pénz elég, akkor ne dolgozz, de legyen hobbid, vagy csinálj valami olyat, ami érdekel, és talán most nem pénz, de később lehet az is. Sportolj, alkoss, akármi. Vagy részmunkaidőben dolgozz.
2012. aug. 13. 18:49
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Most tudod, hogy irigyellek???:S
2012. aug. 13. 18:50
 6/20 anonim válasza:
83%

Nekem 2 munkám van.

Egyiket itthon csinálom kb 1 éve, és hozza a pénzt. Volt egy idő, amikor csak ez az egy munkám volt, kb fél éven át. De csak annyit kerestem vele hogy eltartom magam (már ez is jó!). De sok szabadidőm volt, és sok olyan nap volt amikor nem tudtam ezt a dolgot csinálni, és unatkoztam. Akadt egy munkalehetőségem, gondolkozás nélkül elvállaltam. Nagyon örültem a fix munkának, pedig pont annyit keresek a fix munkahelyemmel, mint azzal amit itthon is tudok csinálni. Így igaz már elég sok az elfoglaltságom, de nekem jobb így. Nem szeretek unatkozni. Sőt tudom magamról, hogyha nem dolgozom, és nem égetem el az energiákat akkor hamar leszek mérges, sértődékeny stb.. Igy meg leköt annyira a munka, hogy nincs energiám az itthoni konfliktusokra :)

2012. aug. 13. 18:51
 7/20 anonim ***** válasza:
6os, milyen otthoni munkád van, ha nem vagyok tolakodó? Ne harizz.
2012. aug. 13. 18:52
 8/20 anonim válasza:
66%
Igen, nem sok havi 90. Inkább dolgoznék, nem is unatkoznék és a havi 91-et félreraknám.
2012. aug. 13. 18:53
 9/20 anonim ***** válasza:

dolgoznék. azt az előnyt viszont kihasználnám, h nem kell akkora kompromisszumot kötnöm, mint manapság sokaknak. azaz van időd testhezálló munkát találni.

de ebben a korban nem imponáló, ha arra apellálsz, h othhon elvagy ennyi pénzből és nincsenek terveid a jövőre nézve. (ez arra elég, h ha otthon nem szállsz be a rezsibe és nyilván/valószínűleg nem fizetsz "lakbért"), akkor egyik hónapról a másikra elvagy belőle mint a befőtt. azért 26 évesen már kellene, hogy legyen igényed egy kicsit többre, mint hogy a gyerekszobádban lakj a szüleid kérójában. valami perspektíva, életcél jól jönne. én legalábbis így gondolkozom, tehát mindenképp dolgonzék és nem terveznék "örökre" a szüleimnél :)

2012. aug. 13. 18:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Valami 4-órásba azért elmennék dolgozni. Már csak az unalom miatt is.
2012. aug. 13. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!